Šetnica od Podkilavca do Studene

May 28, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Krenulo se na šetnicu na relaciji Podkilavac-Kičelj-Ravno-Studena sa Delte u 8:30 sati za Podkilavac, a okupilo se društvance od 13 šetača.

Od toga devet članica i članova planinarske sekcije kluba umirovljenika i starijih osoba Škurinje. Vodiči su bili: J. Pantoš, M. Vranješ i R. Mitrović.

DSC05708 (Medium)

Vrijeme je bilo prekrasno za druženje sa prirodom, pa su svi veselo od Podkilavca krenuli prema usponu za Kičelj. S jednom kraćom stankom stiglo se na Kičelj gdje je uslijedio duži odmor i ručak, a pao je i prvi snimak sa pogledom na kanjon Riječine. Točno ispod Kičelja (padine), dubine preko dvjesto metara izvire Riječina od kuda Riječani dobivaju svoju najvažniju životnu potrebu-vodu.

DSC05695 (Medium) (2)

Nakon stanke počelo se spuštati prekrasnom šumom prema Ravnom gdje su nastale ostale snimke i tu je uslijedio odmor.

DSC05704 (Medium)

Nakon stanke krenulo se prema Studeni od kuda se je za Rijeku kretalo prigradskim prijevozom Autotroleja u 17:00 sati. Svi učesnici bili su presretni tijekom šetnice i svi su govorili da mogu samo žaliti oni koji su odustali od šetnice. Osobno, autoru teksta je strašno žao što nije bio, jer je gotovo na svakoj šetnici i zna kako je lijepo družiti se s prijateljima i prirodom, no sada je bio spriječen drugom ranije preuzetom obavezom.

DSC05707 (Medium)

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content