Sportski duh članova Kluba umirovljenika Srdoči

Feb 1, 2013 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

 Članovi i članice Kluba umirovljenika Srdoči  tijekom 2012. godine sudjelovali su u brojnim sportsko-rekreativnim događanjima.Sportsko-rekreativne aktivnosti kod populacije treće životne dobi izuzetno su značajan faktor u održavanju i snaženju fizičkog zdravlja, a samim time imaju pozitivan utjecaj i na mentalno zdravlje. To je razlogom da se u programskim aktivnostima članova Kluba umirovljenika Srdoči pridaje značajna pažnja druženju članova kroz sportsko-rekreativna takmičenja. Pored toga ovim oblicima druženja stječu se brojna nova poznanstva i prijateljstva, pojedinačna i kolektivna priznanja te pehari, medalje i druge nagrade za ostvarene rezultate u natjecanju.

Na tom tragu u 2012. god. članovi i članice Kluba umirovljenika Srdoči, koji se zanimaju za sportska takmičenja, sudjelovali su u prvoj proljetnoj sportsko-rekreativnoj Ligi Matice umirovljenika Rijeka (takmičenja u boćanju, pikadu, šahu i kartanju). Članice pikado tima: Duška Milih, Antonija Bubanj, Ivanka Čabraja, Julija Goldštajn, Miranda Benzan, Stela Jurišić i Milka Vuković nagrađene su peharom za osvojeno prvo mjesto, a Zvonko Bačić, Pero Gvozden i Dražen Štifter nagrađeni su peharom za osvojeno treće mjesto u briškuli i trešeti. Uz to u 2012. god članice i članovi Kluba umirovljenika Srdoči, sudjelovali su i na 12 pojedinačnih sportsko-rekreativnih turnira.

Godinu smo završili prigodnim turnirom u povodu božićno-novogodišnjih praznika. Turnir je održan je u prostorijama Kluba umirovljenika Srdoči dana 14.prosinca 2012.god. Uz učešće 50 takmičarki i takmičara, većinom iz klubova Matice umirovljenika Grada Rijeka („Centar“,“Srdoči“ i “Škurinje“), te Udruge umirovljenika i starijih osoba Grada Kastva.

Pehari i medalje za takmičenje u pikadu dodijeljeni su takmičarkama Kluba-Centar za osvojeno prvo mjesto, Kluba Škurinje za osvojeno drugo mjesto i Udruge umirovljenika Grada Kastva za osvojeno treće mjesto.

Božićni pikado_2012

Pehari i medalje za natjecanje u šahu dodijeljeni su: Bošku Maliću, članu Kluba-Srdoči za osvojeno prvo mjesto, Đuri Čakardiću, članu Udruge umirovljenika Kastav za osvojeno drugo mjesto i Zdravku Klepcu, članu Kluba-Srdoči za osvojeno treće mjesto.

Božićni šah_2012

Pehari i medalje za natjecanje u briškuli i trešeti pripali su: za osvojeno prvo mjesto članicama Udruge Kastav Smiljki Simeunović i Jelki Rubeša,  za osvojeno drugo mjesto članovima Kluba-Škurinje Ivanu Miočiću i Mili Čačić te za osvojeno treće mjesto članovima Kluba-Srdoči Mati Sučecu i Draženu Štifteru.

Božićne karte_2012

 

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Čestitke!Samo tako naprijed!

  • Sretan Uskrs članovima Kluba Srdoči !!

  • Sretan Uskrs članovima Kluba Centar !!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content