Sportsko druženje u Klubu Škurinje

Mar 24, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Već treću godinu za redom Klub umirovljenika i starijih osoba Škurinje svojim članicama povodom dana žena organizira rekreativno druženje u disciplini pikada. Tako je učinio i ove godine na sam osmi mart, a u goste smo pozvali klubove Srdoče i Trsat.

DSC05328 (Medium)

Kako se žene vole družiti i sa muškima, da ne bude monotono, upriliči smo i za muške natjecanje u briškuli i trešeti, te u šahu. Spomenuti klubovi nas zovu u goste kada imaju druženja kod njih, pa ih pozivamo na bazi reciprociteta, a po prvi puta u goste su nam trebali doći i kartaši Bakra. Nažalost, otkazali su u zadnji čas radi spriječenosti jednog člana, a napomenut ćemo da oni nas pozivaju i učestvujemo kod njih u natjecanju u briškuli i trešeti već nekoliko godina.

DSC05339 (Medium)

Gosti i gošće srdačno su dočekani uz piće dobrodošlice i fritule, nakon čega su voditelji po disciplinama preuzeli i proveli natjecanje. Po završetku istog priređena je podjela pehara i medalja pobjednicima, uz domjenak i daljnje druženje svih gostiju i domaćina. Na meniju su bile frigane srdele i lignje, crno i bijelo vino, mineralna i sokovi i na kraju desert kolači koje su ispekle vrijedne članice kluba domaćina, na čemu im puno zahvaljujemo.

Postignuti su slijedeći rezultati:

Pikado: 1. Trsat, 2. Škurinje ekipa dva, 3. Škurinje ekipa jedan

DSC05330 (Medium)

Šah: 1. Škurinje, 2. Škurinje, 3. Srdoči

DSC05332 (Medium)

Briškula i trešeta: 1. Srdoči, 2. Škurinje. 3. Škurinje.

DSC05342 (Medium)

 

 

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content