Terme Tuhelj u posjetu Klubu Trsat

Apr 3, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Klub umirovljenika Trsat 1.4.2014.god posjetile su djelatnice iz Termi Tuhelj i održale prezentaciju o mogućnostima koje Toplice nude umirovljenicima.

Klub umirovljenika Trsat 1.4.2014.god posjetile su djelatnice iz Termi Tuhelj, poznatijih kao Tuheljske Toplice i održale nam  prezentaciju o mogućnostima koje njihove Toplice nude nama članovima umirovljenika

SAM_2951

Uz video prezentaciju i poučno predavanje, gdje se govorilo o prirodnom ljekovitom blatu,o bazenima sa termalnom vodom u zatvorenim i otvorenim sadržajima,o bazenima na izvoru sa ljekovitim blatom,wellness ponudi, saunama, fizikalnoj terapiji, masaži i ugostiteljskoj ponudi.

 SAM_2931

Djelatnice su nas počastile sa izvornim tradicionalnim kolačima i slasticama iz njihovog kraja u lijepim košaricama, koje su približile pravi osjećaj slastica koje su se nekad tako posluživale.

 SAM_2942

Također, vršile su mjerenje bioenergije na aparatima i podučile nas i izvele grupnu rekreacijsku vježbu sa članovima na otvorenoj terasi, gdje su se svi prisutni skupno sa zadovoljstvom razgibali i podučili o tome koliko takve vježbe povoljno utječu na naš organizam.

 SAM_2926

Na kraju najveće zadovoljstvo za sve prisutne je bilo nagradno izvlačenje, gdje su  bile podijeljenje treće,druge i prva nagrada.

Treća nagrada je bila besplatna masaža u Toplicama, druga nagrada – tretman u wellness centru, a prva nagrada- besplatan pansion za dvije osobe u Toplicama.

Dodijeljen je još i jedan poklon bon u vidu usluge Paket Vita, sa besplatnim mjerenjem tlaka i šećera,Vita antistress masaža 40min. i još Fango obloga.

Također u sklopu njihove ponude, ponudili su umirovljenicima ukoliko se odluče za trodnevni paket aranžman, jedan dan besplatan pansion.

Za trud i pažnju koju su nam posvetili, želimo se posebno zahvaliti timu iz Tuheljskih toplica, a činile su ga voditeljica prodaje Tatjana Petranović Capak, koja je i vodila samo predavanje, te njezina kolegica Tanja Kenjereš, fizioterapeutkinja Ivana Horvat i animatorica Ivana Višek.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content