Tko je g. Čedomir Rubignoni

Feb 25, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Bez kategorije

Čedomir Rubignoni veliki je entuzijast i čovjek dobrog srca, i upravo od njega krenula je inicijativa za osnivanje Kluba starijih osoba „Bulevard“.Davne 1985. odlaskom u mirovinu, uključio se u rad tadašnje Mjesne zajednice „Bulevard“, te došao na ideju o okupljanju osoba 3. životne dobi i otvaranju Kluba.

Napravljeni su anketni listići i sprovedena anketa o potrebi osnivanja kluba. Više od 350 osoba izrazilo se pozitivno. Mjesna zajednica ustupila je današnje prostore i  inicijativa nekolicine entuzijasta je realizirana. Dobrovoljnim radom uredile su se prostorije, a većinu inventara doniralo je poduzeće Jadrolinija, gdje je g. Rubignoni radio.

1987. je Klub starijih osoba „Bulevard“ započeo je sa radom i imao 200 članova. Provodile su se raznovrsne aktivnosti – zabave, izleti, tjelovježba… Čedomir Rubignoni bio je prvi predsjednik. Funkciju je obavljao do 2008., a i danas je redoviti član i počasni predsjednik kluba, kao i počasni predsjednik Savjeta klubova Doma za starije i nemoćne osobe PGŽ „Kantrida“ Rijeka.

Svojom svakodnevnom prisutnošću i danas uveseljava članove, a bogato životno iskustvo rado podijeli sa nama…

Klub „Bulevard“ prvi je klub koji je imao kompjuter, zahvaljujući donaciji g. Rubignonija još davne 2003. g.

Nadamo se još puno godina u društvu g. Rubignonija i njegovog ljubimca Timija i  proslavi 86. rođendana u prostorijama našeg kluba…

Rubignoni1

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Sretan rođendan i sve najbolje i još mnogo godina aktivnosti,jer nas to drži,od srca vam želimo …..Auzilija KSO Potok!

  • Gospodinu Cedi Rubignoni,koji je rodjak mog pokojnog muza,cestitam Sretan rodjendan I zelim dobro zdravlje u buducem zivotu. Ja sam udovica pok. Ante I zivim u staroj kuci u Trogiru,koje se mozda sjecate iz mladosti. Jos jedan pozdrav Vama I kcerki I njenoj obitelji.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content