Tradicionalno predblagdansko druženje u Klubu Srdoči

Dec 13, 2012 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U povodu Božićnih i Novogodišnjih praznika Klub umirovljenika Srdoči je za svoje članstvo i uzvanike organizirao tradicionalno predblagdansko druženje.Za ovu prigodu u prostorijama Kluba na adresi Srdoči br. 65/b, članovi i uzvanici imali su priliku razgledati prekrasnu izložbu ručnih radova i zabavljati se uz bogat kulturno-zabavni program.

predblagdanski stol

Naime, članice našeg Kluba, koje aktivno sudjeluju u volontersko-kreativnom radu kroz kreativne radionice ˝50+ Rijeka zdravi Grad˝ (lutkarstvo, keramika, slikarstvo…), priredile su bogatu izložbu svojih ručnih radova izrađenih iz različitih materijala, što je vidljivo iz priloženih fotografija.

Za divljenje i oduševljenje posjetilaca ovoj prekrasnoj i hvale vrijednoj izložbi zaslužne su brojne članice kreativnih radionica i njihove voditeljice Alice Matulja, Ana Vukić i Julija Goldstajn te koordinatorica projekta ˝Rijeka zdravi Grad˝ profesorica  Irena Deže Starčević.

blagdanski stol

U nastavku programa druženja posjetitelji su s oduševljenjem pratili literarno-zabavnu predstavu. U ovoj pomno pripremljenoj predstavi i njenoj realizaciji, uz ostale, sudjelovali su i naši poznati pisci i umjetnici; književnica poezije i proze Ljubica Kolarić-Dumić, dramska umjetnica Gordana Petrović, čakavski pjesnik Darinko Jugo te u glazbenoj pratnji profesor Đorđe Tumara. Po završetku literarno-zabavnog programa druženje članova i uzvanika Kluba nastavljeno je do kasnih večernjih sati uz živu glazbu, ples i domjenak.

4 Komentara + Dodajte komentar

  • ČESTITAM I ŽELIM PUNO USPJEHA U RADU U NOVOJ GODINI

  • ČESTITAM NA IZLOŽBI I ŽELIM PUNO USPJEHA U RADU UDRUGE U NOVOJ 2013 GODINI

  • To je ono pravo penziči se moraju družiti jer samo tako neče biti zaboravljeni.Zajedničko druženje obogačuju sebe i nisu robovi turskih serija i ne pate od dosade.

  • Ljiljana, hvala vam na dobrim željama. Đani, u potpunosti se slažemo s vama. kada vidite tursku seriju, vi samo dođite u neki od klubova umirovljenika i napravit ćete dobro za sebe.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content