Tvoj čudesni imunosni sustav – kako štiti tvoje tijelo

Apr 26, 2016 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob, Zdravlje i rekreacija

Pozivamo vas na tribinu koja će se održati u Rijeci, 29. travnja 2016. s početkom u 11:00 sati u Vijećnici grada Rijeke.

Znanstvenu tribinu  organizira HAZU Zavod za klinički i transplantacijsku imunologiju i molekularnu medicinu u Rijeci u suradnji s  Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci i ZLH – podružnica Rijeka. Akademik Daniel Rukavina je organizator tribine.

Pozdravne riječi će uputiti gradonačelnik Vojko Obersnel i dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. Tomislav Rukavina.

bakterije

Ugledni znanstvenici i stručnjaci (Pero Lučin, Vanda Juranić Lisnić, Srđan Novak,Srđan Banac i Daniel Rukavina)održat će ciklus predavanja, a na kraju će biti svečano predstavljanje hrvatskog prijevoda popularno-znanstvene knjige: “Tvoj čudesni imunosni sustav – kako štiti tvoje tijelo”. Knjigu je izradilo Japansko imunološko društvo, a Europska federacija imunoloških društava preporučila je njen prijevod na sve europske jezike.

Ovo događanje povodom svjetskog Dana imunologije, namijenjeno je stručnjacima, profesorima i nastavnicima prirodoslovlja, ali i građanima, učenicima i studentima s ciljem popularizacije teme zdravlja i imunologije.

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Dolazim

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content