Uključite se u rekreativni program Matice

Oct 18, 2012 od     7 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Članovi Matice umirovljenika grada Rijeke imaju mogućnost rekreativnog vježbanja na više lokacija u Rijeci.

Istraživanja provedena na građanima starije populacije u Rijeci pokazuju njihovu nedovoljnu tjelesnu aktivnost. Vodeći uzrok pobola Riječana starijih od 65 godina vezan je uz bolesti cirkulacijskog sustava. Redovitim vježbanjem možete učiniti puno kako bi preventivno djelovali na nastanak ovih bolesti. Stoga vas pozivamo da iskoristite neku od ponuđenih mogućnosti.

U organizaciji Matice imate mogućnost besplatnog  vježbanja ponedjeljkom 14:30 – 15:45 u dvorani Dinko Lukarić na Kozali (Kozala 37). Vježbanje vode umirovljenice, volonterke iz Matice, koje imaju iskustva u rekreativnom  vježbanju.

Partner Matice, tvrtka Medic Spa (Wenzelova 3a), nudi članovima dva termina vježbanja tjedno, ponedjeljkom i srijedom 9:00 – 9:45. Mjesečno program stoji 80,00 kuna. Više informacija možete dobiti na telefon 098/278-302.

Još jedan partner Matice, Olympic fitness (22. lipnja 27) na Škurinjama, nudi vježbanje u suvremeno opremljenom fitness centru uz stručnog voditelja, ponedjeljkom i srijedom u 10:00 sati. Mjesečna cijena programa je 120,00 kuna. Informacije možete dobiti na telefon 266-900.

 

7 Komentara + Dodajte komentar

 • ……a što je sa Zametom? Gdje i kada je rekreacija za penziće na Zametu ?
  Pozdrav,
  Gianna

  • Sve lokacije su mi predaleko, kako izgleda sa Srdočima?

   • Danice, ovo je trenutna ponuda Matice. U klubu na Srdočima trenutno nema rekreativnih
    aktivnosti. Ako budemo u mogućnosti osigurati prostor i volontere, rado ćemo ponuditi rekreaciju i na Srdočima i u drugim gradskim kvartovima.

 • Možda možete dogovoriti koji termin i na Lovorci Kukanić na Rujevici jer tu mi je najbliže.
  Srdačan pozdrav!

 • Gianna i Jozo,

  Matica umirovljenika grada Rijeke trenutno za svoje članove nudi rekreaciju na tri navedene lokacije. Vaša pitanja su koristan putokaz i nadamo se da će se u budućnosti otvoriti dodatne mogućnosti koje će vam biti prihvatljivije.
  Vjerujemo da će i Matica i njezini partneri raditi na tome.

  Lijep pozdrav iz uredništva.

 • Dali postoji rekreacija za umirovljenike u Olyplic fitness centru i ako da kome se treba obratiti.

  Pozdrav

 • Pokušali smo ostvariti grupu vježbača u Olympicu, međutim nije bilo dovoljno interesa. Čak dva mjeseca je funkcionirala grupa koja je brojila samo nekoliko članova, ali to nije bilo dovoljno da se održi.
  Molimo vas da se javite u Olympic ako ste zainteresirani za rekreaciju.u slučaju da grupa ljudi pokaže interes, lijepo ćete se zabaviti.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content