Umirovljenici u Parlament EU

Apr 10, 2013 od     5 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Spremamo se ozbiljno za izbore u Parlament EU. Ali ne ove godine. Iduće. To će biti  pravi izbori jer će nas birati na 4 godine. E, tada će glasači dobro misliti kome dati glas. Zato mi sada polako ali temeljito učimo engleski jezik. Nismo se žurili, pa da nas novinari zakucaju na stub srama, jer smo nespremni. Imamo vremena. Neka Europa malo pričeka. Čekali smo i mi nju, iako smo stalno tu , u Europi.

tečaj engleskog 1

Ova naša vrijedna grupa ima točno 12 polaznika. Taman koliko Lijepa naša šalje u Brisel. Svi smo trkači na duge staze i sa mnogo utakmica u nogama. Najveća naša prednost je što su 80% žene. A žene znaju i mogu upravljati, pa će znati upravljati i Europom. Tako reče Državni ured za ravnopravnost spolova. Takva naša izborna lista „Umirovljenici odvojeno“ neće imati konkurenciju.

tečaj engleskog 2

A što se tiče velikih plaća, tu glasači mogu biti bez brige. Sve ćemo vratiti u proračun što nam preostane. A preostat će nam mnogo, jer nama jako malo treba. Mi još živimo po onoj staroj kineskoj izreci: “Nije bogat onaj koji puno ima, nego onaj koji malo treba“. Nas umirovljenike su naučili da nam malo treba i tako nas lijepo „obogatili“, a mi ćemo to naše “ bogatstvo“ znati sačuvati i kao  EU parlamentarci.

Goodbye! See you in Brussels.

Tomislav Baran, predsjednik Kluba Krimeja

5 Komentara + Dodajte komentar

  • HOCETE LI I MENE POSLATI? IMAM SVE PREDUVJETE…

  • Spremni smo,samo cekamo poziv.ma

  • Tomo šaljivdžijo jedna :)

  • Baš duhovit članak…

  • Drago nam je da ste primjetili rukopis predsjednika Kluba Krimeja. Zaista jedan od duhovitijih članaka na stranici :-)

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content