Upisi na tečaj stranih jezika 2016.

Feb 5, 2016 od     6 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Kao što smo i najavili od sutra počinju uplate za tečaj stranih jezika za koji smo prijave primali tijekom 11. i 12. mjeseca prošle godine.

Zadnji dan uplata je petak, 19.2.2016. što znači da članovi imaju dva tjedna za uplatu kojom potvrđuju sudjelovanje na tečaju. Najvažnija vijest za članove je da se prijavilo dovoljno volontera da bi svi prijavljeni i za engleski i za talijanski i za njemački jezik bili upisani. Tečajevi će prema planu početi s ponedjeljkom, 7.3.2016. i trajat će do kraja svibnja. Predvanja će se održavati jednom tjedno po dva školska sata.

Kao i svake godine studenti još ne znaju raspored za sljedeći semestar pa će članovi nakon uplate, a do kraja veljače, dobiti informaciju u kojem terminu će njihova grupa imati tečaj. Ako im termin ne bude odgovarao, mi ćemo članovima vratiti uplaćena sredstva ako to zatraže do petka, 11.3.2016. Uplata iznosi 100,00 kuna.

knjige

Sve informacije bit će na oglasnoj ploči Matice i na internet stranici. Članove molimo da sami potraže informacije za sebe jer za to ima dovoljno vremena, a previše upisanih da bismo znali informacije za svih. Ako je netko iz nekih razloga spriječen sudjelovati, molimo da nam to javi. Dinamika upisa jednostavno mora biti ovakva obzirom na vrijeme dobivanja rasporeda za sljedeći semestar na fakultetu pa članove molimo za razumijevanje. Nema mogućnosti dodatnih prijava.

Svi se tečajevi održavaju u Verdievoj 11/II. Zgrada je u centru Rijeke, pokrej gradske tržnice. Upisani će informacije tijekom tečaja primati putem e-maila i SMS poruka pa molim oda nam dostavite e-mail ili broj mobitela ako to niste učinili.

Svima želimo i dobru zabavu i dobro učenje na ovogodišnjim tečajevima!

6 Komentara + Dodajte komentar

 • Posto sam upisana i voljna pohadjati tecaj a trenutno sam u inozemstvu na zalost ne mogu izvrsiti uplatu do petka,molim da me obavijestite ako to mogu uciniti najkasnije 27.02.2016 kada se vratim u Rijeku.

 • Poštovani

  Dali postoje upisi za strane jezike u ovom periodu engleski .

  Hvala

 • Da li su još upisi za engleski ili njemački jezik ? Molim uvjete i mjesto održavanja.
  S poštovanjem,
  Lubica

 • Postovani,obzirom da sam zavrsila I.stupanj Njemackog jezika,molim da me predbiljezite za tecaj,
  Hvala i srdacan pozdrav

  P.s. u koloko je potrebno jos nesto dodatno molim da me obavijestite jer sam momentalno u nemogucnosti osobno doci radi bolesti

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content