Utorak s penzićima: Radionica obrade fotografija

Feb 27, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

U sklopu ciklusa predavanja Utorak s penzićima, svakog posljednjeg utorka u mjesecu umirovljenici imaju priliku poboljšati svoju digitalnu pismenost. Nakon siječanjske edukacije o osnovama fotografiranja, u veljači je red za Radionicu obrade fotografija.

Pozivamo sve zainteresirane umirovljenike i umirovljenice na Radionicu obrade fotografija koja će se održati u utorak, 28. veljače u CTK Rijeka (Školjić 6, 1. kat) u 11:00 sati kada ćemo učiti kako dodati filtere, izoštriti sliku, ugoditi boje, ukloniti crvene oči te učiniti fotografije mnogo boljima.

Radionica je besplatna za sve sudionike uz prethodnu prijavu slanjem e-maila na imusanovic@ctk-rijeka.hr ili telefonski na +385 51 327 155.

Besplatna radionica se provodi u sklopu projekta Mudrošću protiv nasilja nad najmudrijima koji financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a zajednički provode CTK Rijeka, Centar za osnaživanje djece i odraslih – ELAN savjetovanje, CZSS Rijeka, Dom za starije i nemoćne osobe „Kantrida“ Rijeka, Dom za starije osobe „Volosko“ Opatija i SOS Rijeka – centar za nenasilje i toleranciju.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content