Varaždin-Zagreb, Advent deluxe!

Nov 9, 2016 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja, Kultura i zabava

Vodimo Vas u hrvatske metropole Varaždin i Zagreb, na izložbu Portreti sadašnjosti, Alberta Giacomettia, te na prvo adventsko večer u Zagrebu!

Nakon duže stanke u organiziranju izleta, Matica umirovljenika grada Rijeke pokreće suradnju sa turističkom agencijom Fiume tours. Pokušati ćemo osmisliti dovoljno atraktivne, a ujedno cjenovno prihvatljive ponude izleta za naše članove.

Za početak, rezervirajte subotu 26. 11. za prekrasnu avanturu u Hrvatskoj, koja će započeti razgledom baroknog Varaždina, slijedi obilazak starog grada, uže gradske jezgre te groblje, znamenitu povijesnu i hortikularnu atrakciju.

varazdin

Izvor: Grad Varaždin

U rano poslijepodne slijedi povratak prema Zagrebu, razgled započinje na Ilici, slijedi Gornji grad, zatim Kaptol te Zrinjevac. Zeleni Zrinjevac je i mjesto gdje se nalazi Umjetnički paviljon, gdje je postavljena prava umjetnička poslastica – “tanki ljudi” – Alberta Giacomettia – jednog od najvećih kipara 20. st.

Šećer na kraju dana je otvorenje najboljeg europskog adventa, naravno onog zagrebačkog za kojeg grad Zagreb priprema iznenađenja za sve posjetitelje, a posebna je atrakcija svečano paljenje blagdanske rasvjete!!! Advent u Zagrebu 2015. godine prešišao je sve dotad slavne adventske destinacije, najviše zbog svog faktora iznenađenja te velikih atrakcija poput Ledenog parka te Fuliranja na Gornjem gradu.

zagrebadvent

Izvor: Zagreb Advent

 

Cijena izleta – 180 kn, a za umirovljenike samo 165 kn!!

 

U cijenu uključeno:

-vožnja modernim turističkim autobusom

-organizacija putovanja

-pratitelj putovanja

– lokalni vodič u Varaždinu

 

*ulaznica za izložbu Alberta Giacomettija nije uključena u cijenu, a iznosi 40 kn za grupne posjetitelje, te za učenike, studente i umirovljenike 30 kn

**program izleta uključuje ostanak na Adventu u predvečerje, stoga je planirani povratak u Rijeku u 22:30 – 23:00.

Predbilježbe traju do 18. 11. 2016., a predbilježiti se možete direktno u agenciji Fiume tours na telefon 051/512-569 i 091/5510199. Predbilježbe do istog dana su moguće i u Matici umirovljenika grada Rijeke, telefonom, mailom i osobno. Po završetku predbilježbi, a u slučaju dovoljnog broja polaznika, uplate će se vršiti u agenciji Fiume tours na adresi Osječka 39.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content