Vrijedne knjižničarke u klubu Belveder-Kozala

Apr 18, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Godinama se knjižni fond u našem klubu pomalo povećavao. Knjige su stizale iz raznih strana a najviše iz privatnih kućnih biblioteka. Krajem prošle godine, točnije 24.listopada 2012. godine,  naše dvije članice, gospođa Meri Vukmanović i gospođa Marija Vodopija započele su veoma zahtjevan i obiman posao. Metodom pravih knjižnica složile su i obilježile sve knjige. One su mnogo slobodnog vremena uložile u taj posao, ali nakon hvalevrijednog posla, uspjeh donosi zadovoljstvo.

P4180352

Gospođa Romana Brnada  je prateći njihov rad usput  oformila  i komjutersku evidenciju, tako da danas naši članovi mogu jednim klikom  izabrati knjigu, a oni koji još nisu usvojili moderne tehnologije mogu uzeti knjigu u ruku prelistati je i tako odabrati.

P4180354

Naš fond knjiga je bogat i raznovrstan. Broji 755 naslova , uglavnom iz beletristike, knjiga vjerske tematike i  priručnika o ručnim radovima. Također imamo i bogat fond dječjih knjiga. Ima oko stotinjak knjiga i na stranim jezicima. Na policama se nađe časopisa iz ranijih godina, edicija, publikacija , putopisa   i slično.

Naši članovi mogu knjige posuđivati svakog utorka i četvrtka od 10:00 do 12:00 sati u prostorijama kluba.

P4180358

 

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Obiman i vrijedan posao , a veliko olakšanje za sve ljubitelje poezije i proze ! Bravo gospođe Meri,Marija i Romana ! Nama preostaje lakši posao : uživanje u čitanju.

  • Da da, puno vrijedan posao. Tako nase vrijedne!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content