Zabavno popodne u Matici

Oct 20, 2020 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Dođite u Kružnu srijedom od 16,00-18,00 sati i provedite zabavno popodne uz društvene igre!

Matica umirovljenika grada Rijeke od jeseni provodi projekt “Brigama se nemoj dati, u Matici dane krati!” koji je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Navedenim projektom nastojimo osigurati dodatne aktivnosti i usluge za naše korisnike pa tako u sklopu navedenog projekta provodimo i aktivnost društvene igre. Tako ćemo srijedom od 16,00-18,00 sati imati termin za zabavno popodne u Klubu Centar. 

 

Već smo u prošlosti imali slična događanja, ali sada je novost da imamo i voditelja odnosno animatora kako bi se sudionici lakše upoznali s pravilima te kako bi igra bila dinamičnija. Radi se o zanimljivim društvenim igrama raznih tematika u kojima postajete detektivi, gradite naselja, putujete od Havaja do Ognjene zemlje, ali i o starom dobrom šahu ili nekoj od igara koje ste uvijek dobrodošli ponijeti sa sobom. Navedene aktivnosti su usmjerene su na razvoj mentalnih sposobnosti kroz igru što je od iznimne važnosti za prevenciju raznih bolesti.

Poštujemo sve propisane epidemiološke mjere i imamo dovoljno mjesta da osiguramo zadovoljavajuću socijalnu distancu zato dođite i provedite ugodno poslijepodne u Matici.

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content