Završetak edukacije iz stranih jezika za članove Matice

Jun 4, 2012 od     8 komentara    Objavljeno u: Učenje za 3. dob

U utorak, 5.6.2012. od 12:00 do 14:00 sati, u kinu kluba Palach će se održati posljednji ovogodišnji sat edukacije iz engleskog jezika koja se provodi za članove Matice.Na inicijativu studentice engleskog jezika i književnosti Sanje Dobrović koja volontira u Matici i podučava jednu od grupa polaznika engleskom jeziku, posljednji sat u školskoj godini bit će različit od klasičnog predavanja.

Završetak edukacije iz stranih jezika za članove Matice

Njezina grupa polaznika, ali i svi zainteresirani umirovljenici, pozvani su u Palach na gledanje filma Johnny English. Ovo će biti prilika za sve umirovljenike da provjere koliko su naučili tijekom edukacija i kakvo je njihovo znanje engleskog jezika.

U ovoj školskoj godini na edukacije iz engleskog i njemačkog jezika krenulo je 105 umirovljenika, od kojih su se mnogi zadržali na tečaju tijekom cijele godine. Za potrebe edukacija s Maticom je volontersku suradnju ostvarilo 13 studenata s Odsjeka za anglistiku i germanistiku Filozofskog fakulteta u Rijeci.

8 Komentara + Dodajte komentar

 • Htjela bih se zahvaliti Matici na poticaju za treću dob. Ja kao polaznik grupe Engleskog jezika jako sam zadovoljna mjestom i vremenom provedenim na satu engleskog jezika i ponajviše entuzijazmu naše voditeljice engleskog Sanje Dobrović i njezinoj volji i znanju da na nas prenese zainteresiranost za učenje jezika. Bila bi zahvalna Matici da nam omogući na jesen nastavak učenja Engleskog jezika. Hvala i lijepi pozdrav Linardić Đurđica.

 • Drago mi je da je engleski jezik učilo toliko polaznika. Više puta sam razmišljala o tome da se i ja priključim, no uvijek me nešto spriječavalo. Nadam se da ću na jesen ipak krenuti. Bila bih početnik iz engleskog jezika. Nadam se da to nije akcija koja je trajala samo jednu godinu, već je to trajnije.

  Zato neka se svi vrijedni učenici odmore i na jesen krenu novim snagama, a kada ih stranac upita za neku informaciju o gradu da znaju odgovoriti.

  Lijep pozdrav

 • Gospođo Linardić, drago nam je da ste uživali na edukacijama. Nadamo se da će i sljedeće školske godine studenti biti voljni volontirati za penziće i tako zajedno sstjecati nova iskustva.

 • Gospođo Darinka, ovo je druga godina da se provodi edukacija iz stranih jezika. Čvrsto vjerujemo da neće biti i zadnja pa ćete se moći pridružiti.

 • Kao gost,polaznik jedne druge grupe engleskog jezika u organizaciji Matice, prisustvovala sam projekciji filma “Johny English” u organizaciji g-đice Sanje Dobović. Čestitam joj na inventivnosti i srdačnosti kojom nas je podarila za vrijeme druženja u klubu “Palach”. Nadam se sličnim događanjima i u idućoj “školskoj godini”.

  • Hvala vam na pohvalama gospođo Ljiljana. Prije svega nam je drago da ste se ugodno proveli u
   klubu Palach na filmskoj projekciji. Kao i vi, mi se također nadamo edukacijama iz stranih jezika
   u sljedećoj godini.

 • I ja sam polaznica engleskog tečaja za početnike, i više sam nego zadovoljna. Predavanja su odlična, ostvaruju se socijalni kontakti, nastaju nova prijateljatva! Ja u jesen svakako nastavljam dalje i zahvalana sam Matici za ovu šansu.

 • Jako sam zadovoljna sa tečajevima engleskog.Hvala Matici umirovljenika na organizaciji, a studentima koji besplatno vode tečaj hvala. Za pohvalu je ideja da nama “trećoj dobi dajete šansu da se educiramo u onome što nas interesira.
  Također pohvala i edukaciji iz psihologije.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content