Zlatne godine – 12. rujan 2021. godine

Sep 10, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Nakon ljetne stanke, ponovo se javljamo u nedjeljnom terminu u 9:15 sati s valova Radio Rijeke.

RAD MATICE

Klubovi Matica umirovljenika grada Rijeke započeli su s redovnim radom uz poštivanje svih epidemioloških mjera. To znači da molimo sve posjetitelje da drže razmak, nose maskice i dezinficiraju ruke. Također, molimo članove da u slučaju slabosti ili povišene temperature ne dolaze u klubove.

Klub Centar radi u dopodnevnim terminima od 8-12 i popodnevnim od 15-19 sati. Posebno preporučamo posjet u popodnevnim terminima kada pod vodstvom instruktora možete vježbati pikado.

Šalteri Matice u Kružnoj rade po uobičajenom radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 11sati kada možete produžiti članarinu, dobiti informacije o radu Matice ili klubova ili obaviti druge administrativne poslove.

 

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Tečajevi stranih jezika započinju 27. rujna. Pozivamo sve one koji su se prijavili na tečajeve da potvrde dolazak, a oni koji odustaju da dođu kako bi im vratili uplaćena sredstva. Obzirom na svima znanu situaciju grupe neće imati više od deset polaznika. Za sve informacije i nejasnoće obratite se djelatnicama u Matici.

 

ŠAHOVSKI TURNIR “IVAN FARKAŠ”

Matica umirovljenika grada Rijeke i ove godine, u okviru proslave Svjetskog dana starijih osoba i 75. godina osnutka Matice, organizira  16. memorijalni šahovski turnir «Ivan Farkaš». Turnir počinje 28. rujna u Šahovskom klubu Rijeka i traje do 1. listopada. Kotizacija za turnir je 30 kuna, a za članove Matice umirovljenika grada Rijeke sudjelovanje u turniru je besplatno.  Prijaviti se mogu igrači do rejtinga 2100 na šalteru u Kružnoj.

 

RI-GENERAKCIJA-AKTIVNI U MIROVINI

Prijave na radionice u okviru projekta Ri- Generakcija-Aktivni u mirovini možete na broj 051/212 109 ili dolaskom u Maticu u Kružnoj. Umirovljenicima su na raspolaganju besplatne radionice keramike, slikarstva, sviranja električne, bas gitare i bubnjeva,  šivanja, fotografije i radio radionice. Prijaviti se možete i na rekreaciju na lokacijama Zamet, Trsat i Molo longo. Prilikom prijave obvezna je

REKREACIJA

Nordijsko hodanje započinje u utorak 14. rujna u 10 sati. Okupljanje je na Drenovi na trgu ispred drenovske crkve (Cvetkov trg) odakle krećemo u više grupa prema vodospremi i Velom vrhu.

Nastavljaju se vježbe u fitness studiu u Dvorani mladosti  na Trsatu i dvorani Zamet. Termini za vježbanje je ponedjeljak i srijeda 9,00-10,00, a prijave su moguće u Kružnoj odnosno direktno na lokaciji na kojoj želite vježbati.

Članovima Matice na raspolaganju je rekreacija na bazenima Kantrida ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12:30 do 14:30, a srijedom od 13,00-14,00 sati ide vježbanje pod stručnim vodstvom.

Vježbe joge nastavljaju se na Pećinama (Spinčićeva 2) srijedom u 8:00, a na Zametu utorkom i petkom od 15:30 do 17:00. Obavezna predbilježba na broj 091/911 13 70.

Pozivamo sve koji prate našu mrežnu stranicu www.penzići.rijeka.hr da to nastave i dalje. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije s pregledom događanja u Matici i gradu Rijeci.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content