Zlatne godine, 12. veljače 2023. godine

Feb 10, 2023 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno

Radio emisija Zlatne godine, 12. veljače 2023. godine, gostuje Aitanga Drog

RAD KLUBOVA

Klub starijih osoba „Zamet“ djeluje u sklopu Doma starijih osoba kantr4ida na adresi Petra Jurčića 24. Možemo se pohvaliti rijetkom obljetnicom a to je 40 godina rada. Mnoge su generacije i osobe svojom aktivnošću doprinijeli ovom značajnom jubileju te i ih sve ovom prilikom pozdravljamo i zahvaljujemo.

Klub „Brodokomerc“ se nalazi na adresi A.K. Miošića bb okuplja bivše zaposlenike Brodokomerca ali i sve kojima interesantan rad ovog kluba.

U tijeku je uplata članarine za 2023. godinu pa pozivamo sve umirovljenike da uplatom 6 eura postanu članovi Matice i koriste sve pogodnosti koje članstvo nudi. Preporučamo  da se učlanite u klub ili podružnicu prema mjestu stanovanja.

PRAVNO SAVJETOVALIŠTE

Srijedom i četvrtkom pravnica s odvjetničkim iskustvom daje pravne savjete  u Kružnoj 5 od 16,30 do 18,30. Najave su obvezne  osobno ili na telefon 212-109.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Prijave za tečajeve engleskog, njemačkog talijanskog jezika primamo do srijede 15. veljače. Tečaj traje 12 tjedana odnosno 24 školska sata a cijena tečaja je 25 eura.   

PREDSTAVE U HKD

Dana 22.veljače u KHD na Sušaku je koncertna premijera novog albuma „Sonce” Zorana Majstorovića i Dunje Knebl u 20 sati. Članovi Matice imaju popust od 50%.

IZLETI

Veliku ponudu jednodnevnih i izleta u toplice možete vidjeti  u Kružnoj. Ističemo ponudu toplica Ilidža u Sarajevu s polaskom 20.veljače do 2.ožujka. Mjesta još ima a prijaviti se možete na telefon 095 841 04 41.

REKREACIJA

NORDIJSKO HODANJE

U utorak 14.veljače  nalazimo se ispred Dvorane Mladosti u 10 sati. Šetnja će biti do udruge za terapijsko hodanje Pegaz, Put pod Rebar. Sudionici će dobiti štapove koje će po završetku vraćaju. Trajanje pohoda je oko 2 i pol sata.    Napominjemo da sudionici moraju upozoriti voditelja na eventualne zdravstvene probleme ako ih imaju.

Korištenje bazena za članove Matice je besplatno ponedjeljkom,srijedom i petkom od 12,30 sati do 15,30 sati. Korisnici bazena se moraju pridržavati kućnog reda kao i uputa službenih osoba.

Članovi Matice mogu koristiti teretanu na Trsatu u zgradi Dvorane Mladosti po povoljnoj cijeni. Prijave su na telefon 216-300.

Planinarsko društvo Transverzalac u subotu 18. veljače organizira planinarenje pravcem Lenac-Sv.Kuzam-Orehovica. Polazak je u 9 sati s okretišta linije 6 prema Lencu. Povratak u popodnevnim satima. Staza nije zahtjevna.

 

Pozivamo sve koji prate našu mrežnu stranicu www.penzići.rijeka.hr ili facebook profil da to nastave i dalje. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije s pregledom događanja u Matici i gradu Rijeci.

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Sve lijepo objašnjeno pohvale sve redovno pratite i obavještavati

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content