Art-kino Croatia u siječnju

Dec 26, 2012 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U Art-kinu Croatia u siječnju možete pogledati dvije besplatne projekcije i ciklus „Filmovi koje su voljele naše bake i djedovi.“Najprije vam nudimo belgijski film Vila koji igra 14.1.2013. u 18:00 sati.

Radnja filma je sljedeća: Jedne noću u hotel dolazi žena bez obuće i prtljage. Njezino je ime Fiona koja nudi Domu ispunjenje 3 želje jer je ona – VILA. Nakon ispunjenja 2 želje Fiona misteriozno nestaje, a Dom, koji se u međuvremenu i zaljubio – traži ju posvuda.

art kino

Posljednjeg dana mjeseca, 31.1.2013. u 20:00 sati možete pogledati premijeru filma Shun Li i Pjesnik koji tek sad kreće u distribuciju. U glavnoj ulozi (Pjesnik) je naš Rade Šerbedžija te i njega očekujemo na premijeri.

U filmu je riječ je o neobičnom prijateljstvu lokalnog pjesnika i Kineskinje koje baš ne odobrava okolina.

Filmovi koje su voljele naše bake i djedovi je program koji se održava od 24. do 30. siječnja (svaki dan u 18:00 sati), a ulaz je slobodan za sve umirovljenike i umirovljenice.

U tom ciklusu svakako stavljamo naglasak na 24.1.2013. kada film Moderato Cantabile počinje u 19 sati, a nakon filma se održava druženje u atriju kina.

 

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Super! Baš ćemo se nauživati filmova!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content