Besplatne predstave u Art-kinu u svibnju

May 11, 2012 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Kao i svakog mjeseca članovi Matice imaju besplatni ulaz na dvije kinopredstave

U svibnju smo, prema preporuci djelatnika Art-kina Croatia, za vas odabrali dva zanimljiva filma koja možete pogledati besplatno ako prije projekcije na blagajni kina predočite člansku knjižicu Matice. Riječ je o hrvatskim filmovima 72 dana i Mrak.
Više o filmovima saznajte u nastavku ili na internetskim stranicama Art-kina Croatia.

  • 72 dana, 2010., redatelj Danilo Šerbedžija, hrvatski suvremeni film

10. svibnja 2012. u 20 sati

Američka mirovina djeda Đurađa, koju prima njegova udovica Neđa, jedini je izvor zarade ličke obitelji Paripović. Nakon što Neđa umre i njihova egzistencija biva ozbiljno ugrožena, glava obitelji Mane, zajedno sa sinom Todorom te bratom Jojom smišlja strašan plan: zamijeniti babu! Idejom su svi oduševljeni, osim Branka, Jojina sina, kojemu je jedina želja pobjeći što dalje od njih.

Dođite u kino i pogledajte ovu crnohumornu dramu u kojoj glavne uloge igraju proslavljeni glumac Rade Šerbedžija te Krešimir Mikić i Bogdan Diklić.

  • ·         MRAK, 2011., redatelj Dan Oki, hrvatski film

23. svibnja 2012. u 19 sati

Taksist Frane živi u bolesnom odnosu sa svojom sestrom i njezinim mužem u zajedničkom kućanstvu. Frane saznaje da mu je sestra trudna, ali nije siguran u svoje osjećaje prema budućoj bebi. Nakon noćne smjene i seksa s nepoznatom djevojkom, Frane počini ubojstvo. Prikrivanje tragova navodi ga na još dva ubojstva, od kojih jedno ispadne nedovršeno. Žrtve pričaju svoje životne ispovijesti na mjestima ubojstava.

Preporučujemo i Reviju novoga talijanskog filma. Svečano otvaranje revije je u srijedu, 16. svibnja u 19 sati (nakon otvaranja održat će se prigodno druženje).
Ulaz je slobodan, a u sklopu revije igraju četiri izvrsne nove talijanske komedije koje do sada nisu prikazane nigdje u Hrvatskoj.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content