Besplatne predstave u Art-kinu u veljači

Feb 4, 2014 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno

Art-kino Croatia vas poziva na dvije besplatne predstave u veljači. Molimo da svoje mjesto rezervirate u Art-kinu što ranije. U nastavku donosimo ponešto o odabranim naslovima.

2 / vel

2014.

Art-kino Croatia

Dan

Termin

Program / Film

Čet, 13.2.

20:00

Gangster te voli, režija: Nebojša Slijepčević; Hrvatska, 2013., 80 min. – dokumentarni / komedija // svečana premijera

Sub, 22.2.

20:00

Ćefuri raus! (Cefurji raus!) režija: Goran Vojnović, uloge:  Benjamin Krnetić, Dino Hajderović, Ivan Pašalić; Slovenija, 2013., 100 min. – komedija / obiteljski  // svečana premijera

 

 

 

 

 

Gangster te voli

Komedija o ljubavnim odnosima u 21. stoljeću. Nedjeljko Babić bračni je posrednik. Prije 25 godina ostavio je posao parketara kako bi se posvetio karijeri za koju je rođen – spajanju usamljenih muškaraca i žena. Brzo se proslavio, zahvaljujući uspješnosti, ali i svom zvučnom nadimku – Gangster. Za razliku od suvremenih bračnih posrednika, Gangster vjeruje u osobni kontakt. Svakoga svojeg klijenta upozna osobno kako bi ga procijenio, ali i dao mu neke korisne savjete. Kada se Gangsteru za pomoć u pronalaženju muža obrati 35-godišnja Bugarka Maja, čini se da će njen slučaj biti vrlo jednostavan, ali stvari ne idu tako jednostavno. Premijernom prikazivanju nazočit će i sam Nedjeljko Babić – Gangster te redatelj Nebojša Slijepčević.

art kino

Čefuri raus

Marko, Adi, Aco i Dejan – izbjeglice koji su sa svojim obiteljima za vrijeme rata došli živjeti u Sloveniju. Marko je ljut zbog toga što je prestao igrati košarku, što ga zanosna televizijska voditeljica (susjeda) ne primjećuje te pogotovo zbog toga što će mu otac pobjesniti nakon što sazna da je prestao s treninzima. Adi je iziritiran činjenicom da je njegov brat Sanel ovisnik te što njegov otac Mirsad radije spava s konobaricama u Austriji nego se bavi problemom svoga sina. Makarovićka – vesela djevojka zadaje probleme Aci koji se želi osvetiti Damjanoviću, vozaču autobusa. Dejan je tjeskoban zbog toga što se njegova majka želi preseliti u Slovenske Konjice. Jedne noći policajci četvoricu prijatelja zaustave na cesti i u tom trenutku njihovi životi krenu u jednom potpuno drugom smjeru… Film se na duhovit bavi temom margine i manjine, identiteta ‘drugih’ i ‘drukčijih’ u kontekstu većinske nacionalne zajednice kroz sudbinu doseljenika u Sloveniju, pogrdno nazvanih Ćefuri. Prema istoimenom uspješnom romanu Goran Vojnović snima i film.

 

2 Komentara + Dodajte komentar

 • Rezervrala bi karte za predstave 13.02. I 22.02. U 20.00 sati
  Za penzice. I to za dvije osobe. Prijteljica jepenzioner ali nema e-mail
  Za rezervaciju. Ujedno jedno pitanje,dali mogu rezervirati kartu i za supruga,
  On nije penzioner.
  Ljep pozdrav
  Nena

 • Gospođo Nena,

  inače nije moguće uzimati dvije karte na jednu člansku iskaznicu, ali ovog mjeseca je to iznimno moguće.

  Trenutno se dogovaramo s Art-kinom o načinu rezervacije. Ako vam nije problem, nazovite nas u petak jer ćemo do tada znati gdje ćete moći dobiti pozivnice. Najbolje bi bilo da pokušate doći do njih izravnim pozivom u Art-kino da mi ne posredujemo i time vam otežavamo pristup pozivnicama.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content