Besplatno pravno savjetovalište u Matici

Od sada Vam je na raspolaganju besplatno pravo savjetovalište. Ako niste u mogućnosti osobno se odazvati, pravni savjet možete dobiti i putem online obrasca.

Temeljem projekta Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku „Nama se priključi, da te nitko ne isključi“, u Matici umirovljenika grada Rijeke, Kružna 5, do kraja srpnja 2017. godine biti će vam na raspolaganju pravnica za sva vaša pitanja.

 

Pravni savjet možete zatražiti od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 9:00 do 11:00 sati u Matici umirovljenika, Kružna 5 te online putem obrasca koji popunjavate na internet stranici Matice, a odgovor na vaše pitanje dobit ćete na vaš e-mail.

Pravna pomoć namijenjena je osobama starije životne dobi, osobama s invaliditetom i članovima društva multiple skleroze. Pravni savjeti odnose se na kategorije nasljednog prava, odnosno nasljeđivanja, ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, razvod braka i bračnu stečevinu, imovinsko-pravne odnose, socijalnu zaštitu te prava iz sustava socijalne skrbi.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content