Božićna bajka u obitelji Salaj – doživljaj za pamćenje

Dec 15, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

Klub umirovljenika i starijih osoba Krimeja organizirao je izlet u Grabovnicu kod Čazme, gdje se nalazi imanje obitelji Salaj. Zaista se mora odati priznanje i zahvalnost što su svojim trudom i maštom stvorili prekrasnu sliku za predstojeće praznike. Već pri samom dolasku autobusom u večernjim satima, Vama zastaje dah kad vidite taj šaroliki svjetlosni ugođaj. Kad uđete u prostor imanja i vidite tisuće posjetitelja svih dobnih skupina, a posebno porodica s djecom kako prolaze i razgledavaju svu tu raskoš od skoro 2 miliona lampica, zastanete i pitate se da li ste na ovom planetu, na kojem ste rođeni? Još da su travnjaci bili pokriveni snijegom, a jezera ledom, idila bi bila potpuna.

Čarolija

Kad smo putovali autobusom iz Dubrave prema Čazmi i Grabovnici, bila je magla. Žao nam je što nismo mogli vidjeti prekrasne predjele koji se protežu uz obronke Moslavačke gore. Meteorolog Zoran Vakula nam je obećao da ćemo imati sunce, ali je bila samo magla. Vjerojatno je u nas pala „prodaja magle“ pa je se nije mogao riješiti, ili još uvijek ima nekih na položaju koji „puštaju maglu“.

U Dubravi, u restoranu „Sablić“, firma Črnja tours priredila nam je prezentaciju putovanja i proizvoda za zdravi san. Bilo je to dosta dinamično pa smo ih pažljivo pratili. Ostvarilo se i nešto promet. Tako smo zaslužili ručak koji nije bio loš. Klub je sa svoje strane sve izletnike počastio jednim kolačem, pa je ručak bio kompletan. Nakon ručka svirao nam je i pjevao jedan muzičar, pa smo čak i plesali. Dakle bilo je vrlo ugodno.

Izletnici u Čazmu

I putovanje je bilo također ugodno . Naša domaćica Dinka Blažić sve je lijepo organizirala i brinula o putnicima, tako da smo se svi osjećali sigurno. Bila je i zabavna sa jednim setom šala i viceva. U povratku su se i drugi uključili šalama i vicevima, pa je skoro cijelim putem bilo smijeha. Naša vrijedna Dinka imala je tog dana i sreće. Susrela je gospodina Salaja pa ih zajedno vidite na slici.

gosp. Salaj i Dinka

Eto, 12.12.2015. godine dio umirovljenika Kluba Krimeja proveo je vrlo ugodan i koristan dan.

Tomislav Baran

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content