Ča je pusta Londra kontra bajne Opatije?

May 11, 2012 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Klub športske rekreacije Gorovo i Klub 60+ iz Opatije već tradicionalno organiziraju olimpijadu za umirovljenike i svake godine okupljaju sve veći broj sudionika. Ova sportsko-rekreativna liga umirovljenika Primorsko-goranske županije održat će se u petak 11. svibnja 2012. u dvorani Gorovo  u Opatiji. Okupljanje ekipa započinje u 8.30, a svečano otvaranje i mimohod natjecatelja predviđen je za 9 sati.

Očekuju se prijave ekipa iz domova i udruga u sljedećim disciplinama: pikado, kuglanje loptom, boćanje, stolni tenis, sportski poligon i badminton. Natjecanja će se održavati u dvorani Gorovo i u parku Angiolina.

Tijekom dana održava se i nordijsko hodanje za voditelje te pješačenje za umirovljenike na relaciji Dvorana Gorovo – Mul – plaža Tomaševac – park Angiolina. U ove dvije discipline uključuju se svi sudionici koji ne sudjeluju u boćanju, stolnom tenisu i badmintonu i ne boduju se za ukupni poredak.

Završetak natjecanja, proglašenje pobjednika te ručak za sve sudionike očekuje se oko 13 sati u opatijskoj Boćariji.

Pokrovitelji ovog veselog događanja su Grad Opatija, Program Opatija – zdravi grad i Savez sportske rekreacije Sport za sve, PGŽ.

Informacije i prijave: KŠR Gorovo, Nazorova 2, 51410 Opatija, tel.: 271–757,

GSM: 098 328 923 (Dalibor), 091 420 0651 (Mia), e-mail: ksr.gorovo@gmail.com

 

 

 

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content