Čestitka iz Kluba Belveder-Kozala

Jan 7, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Prošla nam je godina gospodarske krize i nezaposlenosti. Svi smo s puno toga bili nezadovoljni, pa smo o tome glasnije raspravljali u krugu svoje obitelji i prijatelja.

Razne aktivnosti u Klubu starijih osoba Belveder-Kozala tokom cijele 2013. godine nisu nam dopuštale da razmišljamo o svemu na sumoran i plačljiv način.

002

Počeli smo sa maškarama, kreativnim radovima, takmičenju za „Naj on-line penziće“. Putovali smo i odmarali se u lječilištima. Volontirali smo, sudjelovali u raznim susretima osoba starije životne dobi, nastupali… Najvažnija su zajednička druženja u klubu gdje se zapjeva, slavi rođendan, pročitaju novine…

Svi smo mi samo ljudi, ljudska bića s pregršt emocija. Treba puno truda i rada da izgradiš svoju osobnost. Uz sve uspone i padove, ti si tu da držiš uzde u svojim rukama i usmjeriš svoj život na put gdje ćeš se bolje osjećati. Na tom putu mnogo je stanica    koje mogu ispuniti tvoje veliko srce. Zaustavimo se kod prijatelja, kod onih kojima je potrebna pomoć ili samo lijepa riječ, uključimo se u razna događanja od ugodnih druženja do volontiranja…

009

Dočekali smo 2014. godinu, koja nam može biti bolja i ljepša zahvaljujući jednom biću punom ljubavi i pozitivne energije, a to je čovjek.

Sjećam se riječi koje sam nedavno pročitala:

POGLEDAJ NAZAD.

NASMIJ SE, ZAPLAČI,

SJETI SE.

ALI NIKADA NEMOJ ŽIVJETI

U PROŠLOSTI.

011

Sretna vam, zdrava i uspješna 2014. godina!

Enza Matijević, KSO Belveder-Kozala

 

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Cestitke od mene i puno zdravlja svima
    ljepo Enza, kao uvjek- hvala
    zara

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content