“Čujemo li naše starije?”

Sep 30, 2019 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

U Klubu Turnić održava se radionica “Čujemo li naše starije?”

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba obavještavam vas kako će se

 

  1. listopada 2019. 

u klubu umirovljenika Sv. Nikola Turnić 

(Franje Čandeka 36b)

 

održati radionica

“ČUJEMO LI NAŠE STARIJE?”

 

kroz koju će umirovljenici s Turnića dobiti priliku porazgovarati o situacijama u kojima su imali dojam da ih njihova okolina ne razumije, ne sluša ili ne čuje. Kako bi ove situacije prebrodili s manje opterećenja, okupljeni će dobiti nekoliko savjeta za učinkovitiju komunikaciju, te uz vodstvo psihologinje Katarine Banov osvijesti kako jedni drugima mogu biti podrška. Konačno, dio prezentacije posvetiti će se i upoznavanju umirovljenika s mogućnostima korištenja interneta kako bi se jednostavnije povezivali i s članovima obitelji koji žive u drugim gradovima.

 

Radionica se održava u sklopu ciklusa programa „Rispekt – jačanje i reintegracija marginaliziranih osoba treće životne dobi“. Program se realizira uz potporu sudioničkog programa Civilne inicijative koje provodi RiHub, u sklopu projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture.

Cilj programa Civilne inicijative je aktivno uključivanje građana u kreiranje kulturnih i društvenih programa te poticanje produkcijskih i organizacijskih kapaciteta neformalnih civilnih grupa i pojedinaca.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content