Čujete li me? Otvorite oči!

Apr 18, 2013 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Takvim glasnim i jasnim uzvikom dr. Svjetlana Babić-Gašparović otpočela je svoje prikazivanje kako se pristupa i kako se pomaže unesrećenoj osobi. Drugim riječima: Kako bi trebali postupati obični ljudi (laici) kad se nađu u takvoj situaciji.? To je dr. Babić tako očigledno  i upečatljivo pokazivala i objašnjavala da se jednostavno moralo pratiti i pamtiti.

prva pomoć 2

Ovakvim zornim prikazivanjem, svi prisutni su shvatili i prihvatili da i oni mogu učestvovati u spašavanju života. Spasiti život nekome, ili omogućiti da preživi u slučaju zastoja srca, ili drugih zdravstvenih problema, veliki je uspjeh. Iako smo u godinama, a možda baš i zato, trebamo znati te postupke i znati kako se ponašati u takvoj situaciji.

Ovo smo organizirali zajedno s Mjesnim odborom Krimeja i smatramo da bi takvu edukaciju iz pružanja prve pomoći trebalo ponoviti svake godine sa novim članovima Kluba i novim aktivistima MO Krimeja.

Tomislav Baran, predsjednik Kluba Krimeja.

prva pomoć 3

 

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Dobro je odslušati ovakva predavanja o prvoj pomoći , jer nikada ne znaš kada će ti zatrebati ,a možeš nekome i život spasiti.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content