Decoupage kreativna radionica

Apr 29, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Prije nekog vremena u  Klubu starijih osoba Belveder-Kozala održana je kreativna radionica decoupage tehnike. Održavanjem te radionice ostvarila mi se želja da naučim nešto čemu bi se uvijek iznova divila. To je decoupage (dekupaž) tehnika ukrašavanja predmeta salvetama. Kako se kaže, zaljubila sam se na prvi pogled, u taj posao i sada mi je to postao jedan od hobija.

P3270188

To mogu zahvaliti članici našeg kluba, gospođi Jelki Škevin, koja nas je uputila u to kako ćemo sa malo materijala, malo osobne kreativnosti i puno ljubavi dobiti prekrasan proizvod.

PC230079

Od tada često izvučem na stol moju „dekupaž kutiju“ sa priborom i ubrzo imam priliku diviti se  svojih ruku djelu.

Izradila sam puno prigodnih poklona. Tu se našlo kuglica za bor, čestitki za Božić i Novu godinu kojima sam obradovala moje  prijateljice, srca za Valentinovo, ukrasnih jaja za Uskrs a najviše sam obradovala moje unuke kad su se na poklonima koje je izradila njihova nona još  našli i njihovi omiljeni pjevači.

PC260090

Još jednom zahvaljujam gospođi Jelki, čijom zaslugom sam naučila nešto jako lijepo i ostvarila svoju želju.

DECOUPAGE RADIONICA

Ivanka Žunić, KSO „Belveder-Kozala“

2 Komentara + Dodajte komentar

  • I ja sam se prvi put susrela sa ovom kreativnošću. Svidjelo mi se kao i gospođi Ivanki.Zahvaljujem gospođi Jelki koja nam je pokazala ovu tehniku ukrašavanja predmeta.

  • Sve najbolje u Novoj Godini.jako sam zainteresirana za radinice dekupaž.član sam penzjonera.živim u centru.ako postoji ili to već u klubu radi molim pomoć.hvala na odgovoru

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content