Dobri duh klubova Doma Kantrida

Feb 19, 2013 od     6 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Bez kategorije

Mislite da se šalim?Ne. Danas ću vam predstaviti gospođu Marlen Mikac Marić. Živi na Čavlima ima obitelj sa dvoje djece. Zaposlenica je Doma za stare i nemoćne Primorsko goranske županije Kantrida. Njena je profesija viši fizioterapeut. Što ona radi? Zadatak joj je vrlo raznolik. Od suradnje  sa klubovima do službi kako doma tako i ostalih institucija u gradu.

Njezina organiziranost i predanost poslu spaja sve aktivnosti starijih osoba u jednu neraskidivu cjelinu. Osoba je uvijek nasmijana i puna ljubavi koju bezuvjetno dijeli sa svim članovima.

Na slici vidite kako ima vitku liniju. Kako i ne bi, to je posljedica svakodnevnog vježbanja. Mislite da to radi kod kuće. Varate se. Svaki dan u drugom klubu prosipa svoju energiju. Vježba, mjeri tlak, mjeri glukozu, dogovara sa predstavnicima klubova mjesečne i godišnje aktivnosti.

Za članstvo u klubovima to je velika pomoć i nezamjenjiva podrška. Naravno tu su i poslovi u Domu, u kućnoj njezi i pučkoj kuhinji. Ne mislite li i vi da je to naš dobri duh?

Marlen Mikac Marić

Mi mislimo.

Želimo njezinu prisutnost još mnogo dana u našim klubovima.

Romana Brnada, predsjednica KSO Belveder – Kozala

6 Komentara + Dodajte komentar

 • Zar se ima što za dodati? Nema i ne treba.
  Ja ju nisam nikada vidjela namrgođenu i ljutu.
  Na telefonu, uvijek ljubazna.
  Gdje god da ju se sretne, uvijek ljubazna i nasmijana, bez obzira što se krije iza toga osmijeha. samo smo ljudi, svi imamo svojih problema.
  Ona svoje kućne probleme, ako ih ima, ostavi doma…
  Takva nam je naša Marlen.

 • Kad bi bilo više dobrih duhova,život bi nam bio bajka…Naš dobri duh Marlen nikada ne skida osmjeh sa lica,nikada joj nije teško prekinuti neku obavezu i posvetiti se nama,nikada ne pokazuje umor…Hvala joj na tome!

 • To je sve istina.Svi je u klubovima obožavaju! Kad je nema jedan tjedan svi su tužni!

 • Istina prava ,stvarno je naš dobri duh,hvala joj na svemu,na njezinoj dobroti i strpljenju s nama…Njezina pažnja prema nama nam puno znači,hvala joj od srca..!!! Auzilija Maligec, tajnica KSO POTOK

 • Ona je stvarno jedan od naših dobarh duhova .Kad joj se obratimo i postavljamo joj pitanja i tražimo savjete uvjek je strpljiva i pokušava nam savjetima pomoći koliko može i zna.Hvala joj na svemu.Kad je nema i kad je na drugom poslu žalosni smo. Hvala od srca.

  Gordana

 • jako draga i ljubazna- hvala za osmjeh sto nam darujete- poudrav

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content