Festival nordijskog hodanja i pješačenja u Karlovcu

Apr 28, 2015 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Prenosimo vam poziv za sudjelovanje na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja u Karlovcu.

Festival se odvija u povodu Međunarodnog dana nordijskog hodanja. Možete birati između četiri različite dužine staze, sukladno vašim mogućnostima.

Fotografija2504

Informacije i prijave su moguće kod gospođe Darinke Marijanić na telefon 098/493 552, ili na e-mail: darinka.marijanic@ka.ht.hr

Dodatne informacije potražite na letku, ovdje.

4 Komentara + Dodajte komentar

 • Šteta da nije organizirano zajedničko hodanje kao što je bilo na ono seosko imanje Srakovčić. Da li je moguće to još doraditi?

  • Da li je moguće to još doraditi?

   Vjerojatno je moguće jer kako kaže stara poslovica ”sve se može kad se hoće” ?

   Glagoli ”moći” (nešto) ali i ”htjeti” (nešto) vrlo su važni u gramatičkoj tvorbi vremena u nekim jezicima.a.

  • Draga Manon,
   neće biti dorade u tom smjeru. Kao što ste očito pratili, prije nekoliko tjedana smo organizirali izlet iste tematike (nordijsko hodanje) na imanje Srakovčić i do zadnjeg trenutka je polazak bio neizvjestan zbog malog broja prijavljenih članova.
   Obzirom da nam je iskustvo pokazalo u organiziranju posljednja tri jednodnevna izleta da je gotovo nemoguće skupiti 40-50 izletnika iz redova našeg članstva, odlučili smo da organizirani odlazak na ovu manifestaciju nećemo nuditi.

   • Prosto ne mogu vjerovati. Zbog svojih jutarnjih dužnosti nisam nikako mogla na imanje Srakovčić pa sam se obradovala ovoj varijanti. No, što je – tu je. Hvala na odgovoru. To je ujedno informacija i ostalima.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content