Ispuni svoje srce radošću

Mar 5, 2013 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

Privukla me obavijest na facebookovoj stranici “Uličnih svjetiljki” da se organizira prodaja novina riječkih beskućnika zajedno sa članovima pjevačkog zbora “Josip Kaplan” i budućim svećenicima iz Bogoslovnog sjemeništa “Ivan Pavao II”. Prodavača-beskućnika je puno više, pa su pozvani svi koji žele i mogu volontirati. I tako sam se i ja našla na zbornom mjestu ispred Radija Rijeke. Najviše me se dojmilo što su svi prodavači-beskućnici odlučili da će dio od ove akcije namijeniti za pomoć 10. godišnjem Eriku Marčeti iz Lovrana, koji boluje od tumora na mozgu.

Moj par u prodaji novina bio je Marko. Moram naglasiti da smo Marko i ja bili jako vrijedni i da smo u dva sata, koliko je trajala akcija s nama volonterima, prodali sve novine. Ne mogu opisati kako sam se dobro osjećala u ulozi prodavača, a u svrhu da se nekome pomogne. Ispunjen si s toliko sreće i ljubavi da jedva čekaš neku sljedeću hvalevrijednu akciju.

Zato hvala riječkim beskućnicima, a građanima Rijeke poručujem: Odazovite se na ovakve akcije, budite volonteri…pomognite potrebitima…!

ulične svjetiljke1 ulične svjetiljke

4 Komentara + Dodajte komentar

  • Pohvale!!Trebalo bi se više ljudi odazivati na takve akcije!!Ali nekako se većina odmiče od besplatnih akcija!!

  • Krasno hvale akcija od vas !!

    • Hvala!

  • super akcia-neverovatno-za 2 sata, a taku veliku pomoc ste pruzili- bravo

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content