Izlet brodom Rijeka-Vrbnik-Crikvenica

Jun 12, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

U lipnju Matica umirovljenika grada Rijeke organizira izlet brodom Aquavision na relaciji Rijeka-Vrbnik-Crikvenica-Rijeka. Doživite i provedite jedan dan na izletu atraktivnim brodom za razgledavanje mora i podmorja. Brod Aquavision konstruiran je specijalno za upoznavanje morskog svijeta, opremljen podvodnim prozorima i reflektorima. Opustite se na sunčanoj palubi uz prekrasnu panoramu, piće dobrodošlice i canape sendviče dok vas rashlađuje morski povjetarac.

Vrbnik_on_the_cliff

Pri dolasku u Vrbnik uživajte u razgledanju grada u pratnji kapetana i vožnji turističkim vlakićem, a nakon toga uživajte u vinariji uz degustaciju vina.

U drugom dijelu izleta možete prošetati Crikveničkom obalom koju krase duge pješčane plaže. Plaže su povezane s uređenom šetnicom,  čije bogato mediteransko raslinje pravi veliki hlad, te čini šetnju, u vrućim danima vrlo ugodnom.

Vrbnik_Krk_Croatia_vh

Na izlet se ide u srijedu 26. lipnja 2013., a polazi se s riječke rive u 8:30 sati. Cijena izleta je 200,00 kn. Cijena uključuje  piće dobrodošlice, canape sendviče, srdelice i prilog za ručak, meso s roštilja u povratku te piće uz jelo,  zatim obilazak Vrbnika uz pratnju kapetana, vlakić, posjet vinariji uz degustaciju i posjet Crikvenici. Prijave i uplate možete izvršiti na šalteru Matice od 8:00-11:00 sati svakog radnog dana.

Napomena: izlet je moguće pomicati sukladno vremenskim (ne)prilikama.

 

 

2 Komentara + Dodajte komentar

  • prekrasno.

  • Hvala na predivnom i korisnom članku, zaista je sve točno kako ste naveli. Grad Crikvenica u Hravtskoj je predivan grad za ljetovanje. Prošle godine iznajmli smo smještaj u Crikvenici sa bazenom preko portala Apartmani Crikvenica http://www.apartmani-crikvenica.com , u Centru grada pronašli smo prod s kojim smo svaki dan u večernjim satima išli na izlet u Šilo. Pješčana plaža u Crikvenici jedna je od najljepšših na Kvarneru, zaista ova destinacija je jedan mali raj na zemlji. Svakome preporučam da posjeti Crikvenicu, vjerujete nećete požaliti. Samo mala napomena nemojte apartman rezervirati prvi red do mora jer nećete moći spavati.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content