Izlet Matice umirovljenika na Plitvice

Mar 5, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

Matica umirovljenika grada Rijeke u rano proljeće organizira izlet u Nacionalni park Plitvička jezera i poziva sve članove na zajedničko druženje. Čak i daleko izvan granica Hrvatske, ovaj kompleks nedirnute šume, jezera i slapova, poznat je po svojoj nevjerojatnoj ljepoti. Plitvička jezera su nacionalnim parkom proglašena 1949. godine, a UNESCO ih je 1979. godine proglasio svjetskom prirodnom baštinom.

Plitvička jezera

Matica vam nudi priliku da 26.3.2014. s polaskom u 7:00 sati s Jelačićevog trga (autobus Autotroleja) razgledate Plitvička jezera u proljetnom izdanju. Dolazak na Plitvice planiramo oko 10:00 sati, kada je dogovoren početak četverosatnog razgledavanja u pratnji stručnog vodiča iz nacionalnog parka.

Plitvička jezera2

Nakon posjete nacionalnom parku, oko 15:00 sati u obližnjem restoranu vas očekuju suradnici iz tvrtke Pavletić koji će pripremiti prezentaciju svojih proizvoda, nakon koje slijedi ručak. Očekujemo povratak kućama oko 18:00 sati i dolazak u Rijeku oko 21:00 sat navečer.

Plitvička jezera3

Cijena ovog izleta je 130,00 kuna po osobi, a član Matice može u pratnji imati i osobu koja nije član Matice. U cijenu je uključen prijevoz autoputom, preko Bosiljeva, ulaznice,  stručno vodstvo tijekom razgleda Plitvičkih jezera i ručak.

Vaše uplate primamo u Matici umirovljenika grada Rijeke, radnim danom od 8:00 do 11:00 sati.

Plitvička jezera1

1 Komentar + Dodajte komentar

  • poštovani !

    Prihvaćam ponuda , sutra ću u kružnoj uplaćujem izlet za sebe i suprugu .

    Hvala,pozdrav Zoran Petito (Žvane).!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content