Jesensko zagrijavanje

Oct 29, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Započela je sezona grijanja što nas ovaj puta i ne veseli previše jer je prilično poskupjelo. Mislim da ću svaki mjesec kod plaćanja računa prisjetiti se ljetnih dana i sunca koje nas je grijalo potpuno besplatno. I što je još ljepše, svih jednako. Mi smo se onda sklanjali od njega kako je tko znao i mogao. Dnevne aktivnosti smo smanjili a gimnastika nam nije padala na pamet.

DSCN0636

Neki su ipak zaključili da je dnevna tjelovježba potrbna za zdravlje i gibljivost pa su samo promjenili ambijent. Umjesto u dvorani, izašli su ispred kluba i evo ih. Vježba je tu – malobrojne su, ali ih Marlen sa svojim osmjehom i pohvalama bodri i tjera naprijed.

DSCN0627

Prolaznici su se zaustavljali i sa smješkom promatrali ove „mlade sportašice“. Njihove slike su sjećanje na tople ljetne dane , a kako je početak grijanja znak nadolazeće zime naše su se „ vježbalice „ požurile u dvoranu kluba Zamet. Tamo su ih s radošću dočekali ostali članovi. Po neki su se i pridružili u vježbi a drugi su nastavili sa uobičajenim aktivnostima.

DSCN0635

Čini mi se da će opet biti pjesme , plesa i humora u subotnjim večerima pa vas pozivamo da nam se pridružite .

Za klub Zamet
Meri M

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Hvala Vam gđa. Meri na ovom članku.. Istina da smo uporne i vježbamo po ljeti, ali i po zimi.
    Savka!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content