Još jedno putovanje u Makarsku

Mar 31, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

Kada smo prije 10-ak godina putovali autobusom od Splita prema Dubrovniku, ostali smo zatečeni onim što smo vidjeli. Putem prema jugu prostirale su se nepregledne pješčane plaže, otočići, predivno  crngorično raslinje, cvijeće svih boja, crveni, sivi, smeđi krovovi, predivna hotelska zdanja, obiteljske kuće. Slične slike viđali smo i ranije, ali vjerojatno je i naše unutrašnje raspoloženje djelovalo tako da smo se zaljublii u ovaj kraj, a naročito u Makarsku. Ispred nas more a iza nas planina Biokovo Dogovorili smo se: „Ovdje moramo doći i ostati nekoliko dana.“

DSC05700

I zaista, nakon dvije tri godine pokušaja ugovaranja odmora uspjeli smo. Evo, mi tamo odlazimo već sedmu godinu, a ove godine polazimo na put 9.lipnja.

Vjerujemo da će se i čitatelji ovih stranica zapitati: Zar je zaista tako lijepo i što nas  konkretno tamo privlači?

DSC05719

Svatko od nas imao je svoj razlog za odlazak u hotel „Biokovku“, koja ima kvalitetne dvokrevetne sobe, bazene, teretanu, park, plaža na 50 metara, nedaleko je i svetište Vepric nazvano „Mali lurd“, Muzej školjaka, planinarenje, vožnja biciklom, jednodnevni izleti na obližnje otoke Hvar i Brač, itd.

DSC05708

Ako nam ne vjerujete  uvjerite se sami i pridružite nam se. Kao ilustraciju dodat ćemo ovom tekstu nekoliko fotografija iz naših albuma.

DSC05732

Sve druge informacije možete dobiti u Klubu starijih osoba „Belveder-Kozala“, Uspon Irene tome 8a, tel 513-825. utorkom od 10-12 i četvrtkom 17-19 sati.

KSO „Belveder-Kozala, Romana Brnada

DSC05700

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Ah Romana,

    Predivno, jako ljepo i ugodno nam je bilo…. od A-Z

    puno Pozdrava

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content