Kreativne radionice na Kastvu

Mar 10, 2014 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Iz udruge Kastavska mavrica dobili smo poziv za sudjelovanje u kreativnim radionicama u ožujku. Pogledajte ako ste zainteresirani.Naša Udruga djeluje u Kastvu od 2010. godine. Udrugu “Kastavska mavrica” su osnovali zaljubljenici u svoj kraj s ciljem očuvanja i popularizacije jedinstvenih vrijednosti ručnog rada, kreativnog stvaralaštva, a prvenstveno kulture i tradicije našeg kraja.

Kastav

Naši članovi se bave izradom i ukrašavanjem uporabnih predmeta i suvenira od raznih eko materijala (keramika, staklo, drvo i ostali prirodni materijali) i raznovrsnim tehnikama.
U suradnji s Gradom Kastvom i TZ Kastva , svojim radovima i tradicijskom odjećom predstavljamo naš grad na raznim manifestacijama u našoj i okolnim županijama te u inozemstvu. Ručno izrađenim suvenirima s našeg područja promoviramo Grad Kastav kao turističku destinaciju.

Tijekom 2013. sudjelovali smo na nizu sajmova u našoj regiji – Fiumare 2013., Malik Fest-u, Ljetnom i Jesenskom sajmu u Kružnoj ulici u Rijeci, Margaretinom letu u Bakru, Sr(etno) Selce, Vitam sajam u Malinskoj i Beloj nedeji, a u rujnu smo gostovali i na Kmetijskoj tržnici u Ilirskoj Bistrici.

Jedan od osnovnih ciljeva Udruge je promicanje kreativnog stvaralaštva. U tu svrhu smo ovu zimu počeli održavati kreativne radionice raznih tehnika ukrašavanja predmeta od prirodnih materijala. Radionice se održavaju u prostorijama suvenirnice “Kastavski spomeni” (nasuprot ulaza u gradsku upravu) svakodnevno osim nedjelje.

Kastav1

U kreativnosti nema granica, neovisno o predznanju, ni dobnih ni bilo kakvih drugih ograničavajućih faktora – samo dobra volja! Mi smo samo grupa entuzijasta koji uživaju u tome što rade i s radošću svoje znanje prenose drugima! Ovim putem pozivamo Vaše članove da se pridruže našim druženjima, da nauče nešto novo i odnesu kući nešto lijepo što su napravili svojim rukama !!!

Ovdje možete dobiti raspored za ožujak, a radionice ćemo ovu sezonu održavati još do sredine travnja.

Radionica traje 1 sat (najčešće se malo i produži!). Cijena pojedinačne radionice je 60,00 kn u što je uračunat sav materijal s kojim će se raditi i na kraju se taj rad nosi kući. Za radionicu se može prijaviti na broj mobitela voditeljice koji je napisan u rasporedu.

Za članove Vaše Udruge (Matica umirovljenika grada Rijeke) nudimo popust od 10%. Također imamo akciju “3+1 GRATIS” odnosno 4. radionica kod iste voditeljice je besplatna.

U nadi da ćemo se s Vama i Vašim članovima ugodno družiti, za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Za Udrugu Kastavska mavrica:
Suzana Jakovac, 051/223-431; 091/787-78-39

Kastav pogled

2 Komentara + Dodajte komentar

  • ponuda vrijedna pažnje i zahvale.Možda ste malo predaleko za penziće ali pravi kreativac će se sigurno odazvat. Jeftinije ne može Hvala.

    • Nema na čemu. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content