Kreativni radovi članica kluba Belveder-Kozala

Feb 5, 2013 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Članice kluba Belveder-Kozala izložile svoje kreativne radove u klubu Zamet.

kreativne radionice4

U subotu 2. veljače 2013. godine u prostorijama Mjesnog odbora Zamet održano je druženje članica i članova klubova starijih osoba Doma Kantride. Domaćin druženja bio je klub Zamet.

Osim kulturno umjetničkog programa posjetitelji su mogli pogledati i kreativne radove članica klubova starijih osoba, pa tako i članica kluba „Belveder-Kozala“. Na slici se vide izloženi radovi u raznim tehnikama izrade. Bilo je tu vezenih i kačkanih stolnjaka, pletenih vesta, lutki za spavanje od vune, šivanih kostima za maškare itd.

kreativne radionice3

Druženje je nastavljeno uz muziku i ples, a slijedeće zakazujemo na Valentinovo 14. Veljače u Dvorani Mjesnog odbora Kozala, Volčićev trg 1  uz domaćinstvo Kluba Belveder-Kozala“.

Pozivamo vas da pogledate izložbu koja se otvara u 11 sati , a prigodni program i ples započinje u 17 sati.

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Bili smo puno nas,uprkos nevrijeme. Docekivali su nas-ljubazno i punih kreativne radove-izvrsno!.Pa onda sa zborove (pjevanjem,teather,tanz i sviranjem) ugodno vece su nam pruzili. Poslije smo bili u Club gdje smo dobili jest i pit i uz toga bila je muzika za ples i Tombola-svaki broj je nesto dobio.Uprko Oluje i Kise (nevrijeme) vratile se kuci sretne-WOLA!!!!!

  • Divim se članicama kluba koje uz toliko aktivnosti u klubu stignu izraditi lijepe ručne radove.Bravo!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content