Kriva adresa

Oct 10, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Bez kategorije

Do čega dovede kriva e-mail adresa? 

Iz godine u godinu sve je više penzionera koji završavaju tečajeve informatike te se koriste sa računalima. No da ne bi došlo do grešaka prilikom slanja E-mail poruka treba dobro paziti da vam se ne dogodi nešto kao u ovoj krivo poslanoj poruci koju je greškom primila jedna žena kojoj je prije par dana umro suprug.

Žena je ušla u sobu i vidjela da joj je stigla poruka na kompjutor i nakon što ju je pročitala pala je u nesvijest. U sobu je ušla njezina kćer i nakon što je majku malo polila sa vodom kako bi se ista osvijestila pročitala je poruku, koja je glasila:

„Draga moja ljubljena ženice ja sam stigao na odredište. Lijepo sam se smjestio iako je oko mene puno ljudi, a i hrana je jako ukusna. Drago mi je da ćeš mi se i ti pridružiti ovog vikenda te se jako radujem što ću te vidjeti. I da ne zaboravim ponesi kupaći kostim i opremu za plažu jer je tu Pakleno vruće. Šteta da se nam ne mogu priključiti i naša djeca. Voli te tvoj ljubljeni muž.“

Kćerka je također bila zbunjena ovom porukom budući je njezin otac nedavno preminuo, ali kada je bolje pogledala adresu primatelja poruke bilo joj je jasno, radilo se je o grešci budući je poruku trebala dobiti gospođa Pina, dok se njezina majka zove Tina.

I zato dragi penzići dobro pazite kako pišete adrese primatelja da se i vama ne dogodi nešto slično, jer kako ćete dragi muževi vašim suprugama objasniti tko vam  je ta madam Mimi, dok ste vi očekivali recept za ručak od susjede Lili ili kako ćete drage žene vašim muževima objasniti tko vam je taj lijepi Cane, dok ste vi očekivali poruku od pitura Cuneta. 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content