Male stvari – veliko zadovoljstvo

May 23, 2014 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Jedan od naših najstarijih i najvrijednijih članova je gospodin Melkior Longin.
U 28 godina članstva rado je sudjelovao u svim aktivnostima Kluba: od manjih i većih popravaka i uređenja, do sportskih i zabavnih sadržaja. Mnogo puta je otišao i na privatnu adresu da pomogne i popravi. Njegove su ruke još i sada svugdje prisutne i dobrodošle. Bez puno molbi i nagovaranja u času i kao pravi majstor popravi utičnicu, ukrasi prostorije za praznike, a subotom nas zabavlja puštanjem muzike za ples.

Picture 023

Za te potrebe sam je presnimio melodije sa raznih medija najprije na kasete i tako stvorio bogatu zbirku materijala za zabavu. Naročito se ističu pjesme domaćih izvođača. Kasnije je sve to trebalo presnimiti na USB stik pa je i to napravio bez problema.

DSCN0529

Zanima me otkud mu tako raznovrsni interesi i znanje. Rado mi je objasnio.
Po zanimanju mehaničar, radio je u V. Lencu, i Torpedu, neko vrijeme plovio i sticao iskustva u popravcima. U mirovinu je otišao iz Jadrolinije. A muzika i pjesma su mu ljubavi iz mladih dana. Među prvim aktivnostima u klubu, sa suprugom je osnovao Pjevački zbor, a kasnije i plesnu grupu „Zametski povjetarac“, koji je djelovao sedam godina. Sam je stvarao koreografiju i vodio grupu koja je imala niz uspješnih nastupa u Rijeci i šire. Za svoje nastupe dobivali su zahvalnice i pohvale.

DSCN0516

S godinama je napustio neke aktivnosti ali se još uvijek rado odazove za neki „poslić“ ili na subotnji ples a kako je sam rekao bit će tako dok god bude mogao.
Želimo mu da još dugo ostane tako vitalan, i djeli s nama naše obaveze i prijateljska druženja.

 

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Najljepše čestitke gosp, Melkioru i našem klubu Zamet!!!!!!!!!!!!

  • Postati čovjek ljepše je nego postati kralj (A.G.Matoš)…..jako sam ponosan na tebe tata.
    Sve čestitke Klubu i svim njegovim članovima, FORZA Zamet !

  • Čestitke gospodinu Melkioru na aktivnostima i neka još dugo bude među ljudima koje voli i koji vole njega!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content