Mi se ne damo!

Apr 18, 2014 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Umirovljenici smo i članovi Kluba starijih osoba „Potok“. Godine su stigle,  „pritišću nas“, a mi se ne damo. Dana 16.4.2014. u prostorijama kluba organizirali smo preduskrsno druženje. Uz prigodne pjesme i priče počastili smo se pincom i čajem.

DSCN1178

Bilo je i pisanica koje su izradile dan ranije članice kluba. Pisanice smo uglavnom ponijeli kući. Dodat ćemo ih ostalim Uskrsnim delicijama i na Uskrs odnijeti na blagoslov. Volimo slaviti Uskrs ili kako mi u primorju kažemo Vazam.

DSCN1171

Dragi prijatelji, pripadnici treće životne dobi, pozivamo Vas u prostorije našeg kluba jer u društvu uvijek je ljepše. Na taj način kvalitetno i ispunjeno provodit ćemo umirovljeničke dane.

DSCN1152

Svim dobrim ljudima cijelog svijeta želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

Marija Šenk, K.S.O. „Potok“

DSCN1168

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Vidi vam se na osmjehu da se volite družiti a pokazali ste i svoju kreativnost. Puno pozdrava svima a posebno Ausiliji koja uvijeka nađe lijepu riječ za komentirati neki članak. Pozdrav Meri

  • Nastavite se i dalje lijepo družiti ! Od srca vam želim Sretan Uskrs !

  • Hvala lijepa članicama KSO Zamet Gđi Roziki i Meri i članici KSO Belveder Enzi na lijepim riječima,također i vama želim SRETAN USKRS Auzilija !!!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content