Moderno vrtlarenje

May 27, 2019 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

U utorak 21. 5 2019 u organizaciji Mj. odbora Zamet i Društva za istraživanje i potporu DIP u našem prostoru održala se vrlo zanimljiva i poučna radionica o samo zaljevajućoj gredici.

Najprije nas je g Marta Bercić, predsjednica društva upoznala s njihovim nastojanjem da što više mladih i umirovljenika privuku na akciju hodanja sa nordijskim štapovima. Do sada im se već veliki broj umirovljenika pridružio, naročito kad su ih vidjeli kako hodaju Korzom. Na naš upit da li mogu doći i na Zamet, obećano je kad se malo stišaju aktivnosti da će doći i do nas.

Mag. Ekološke poljoprivrede g Ivana Keller sa štićenicima DIP-a korak po korak izradila je gredicu iz plastične ambalažne košare upućujući nas u svaki dio koji moramo napraviti da bi imali takvu gredicu na svom balkonu, terasi ili vrtu. Kad ju jednom napravite, briga oko nje je mala a užitak u svojim biljkama veliki.

Svi prisutni s velikim su zanimanjem pratili rad na gredici i učestvovali u sadnji bilja: rajčica, metvica, bosiljak, neven i dragoljub. Na kraju su ju smjestili pored Kluba pa se nadamo da ćemo mi članovi i drugi prolaznici ovo ljeto uživati u njihovoj ljepoti.

Za klub Zamet

Meri M

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Super, dopada mi se

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content