Obavijest Erste banke

Apr 1, 2020 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Obavijesti umirovljenicima, korisnicima usluga Erste banke,  vezano na nadolazeću isplatu mirovina.

Obzirom na trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom Covid-19 virusa mnoge se institucije prilagođavaju svojim korisnicima pa vam tako u nastavku donosimo najvažnije novosti vezano na poslovanje Erste banke. 

Isplata mirovina kreće u petak 3. travnja te će se uz trenutačno otvorenih 80 poslovnica privremeno otvoriti još 12 na širem području Županije i RH, a sve s ciljem kako bi u narednim danima umirovljenici i ostali klijenti banke obavili svoje potrebe što sigurnije i sa što manje čekanja. Poslovnice koje će privremeno biti otvorene 6. i 7. travnja od 8,00-12,00 sati su: Kraljevica, Lovran, Rubeši, Matulji, Čabar, Vrbovsko, Potpićan, Rabac.

Umirovljenici se upućuju na  odlazak u poslovnice u svojem okruženju i  korištenje bankomata u što većoj mjeri. Oni koji ne posjeduju kartice ili nemaju/ne znaju svoj PIN pozivom u Kontakt centar na broj 08007890 mogu zatražiti izradu nove kartice ili zatražiti podatke za narudžbu kartice/PIN-a putem SMS usluge.

Važno je napomenuti da je na snazi odluka o privremenom ukidanju naknade za podizanje gotovog novca na bankomatima drugih banaka, u razdoblju od iduća tri mjeseca, čime se širi broj dostupnih lokacija za naše građane.

Ako je dolazak u poslovnicu neophodan, klijenti se upućuju da, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, svoj red pričekaju na sigurnoj udaljenosti od drugih osoba ili ispred poslovnice. Poslovnice rade do 14,00 sati pa je preporuka umirovljenicima da svoj dolazak planiraju kasnije tijekom jutra kako bi izbjegli uobičajene ranojutarnje gužve.

 

Izvor: Erste bank d.d.

Foto: www.mojarijeka.hr

 

 

 

  

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content