Održani su Dani otvorenih vrata udruga

24. i 25. svibnja 2017. godine i naša Matica sudjelovala je na Danima otvorenih vrata udruga te su organizirane i održane brojne aktivnosti.

Planinarska sekcija održala je dana 25. svibnja 2014. godine laganu šetnjicu od Matice, preko dvorišta Osnovne  škole Dolac, do riječkog vojnog tuneal koji se proteže ispod Starog grada sve do katedrale sv. Vida. Po izlasku iz tunela, nastavilo se pored MUP-a, do Fiumare, pa pored riječke tržnice do Molo Longa. Šetnja se nastavila cijelom dužinom lukobrana i natrag tijekom koje su planinari prezentirati svoj rad.

Grupa igrača koja svakog tjedna igra moderne društvene igre prezentirala je igre zainteresiranim članovima i pozvala ih da im se pridruže u igranju.

Istog dana, u Klubu su  članice “Likovne sekcije” i “Stilista” održale  prezentacijsku radionicu te izložile svoje prekrasne radove.

U petak, 26. svibnja 2017. godine glazbena sekcija Matice  održala je probu, te glazbom i pjesmom zabavila prisutne članove Matice.

Članice kreativne sekcije “Pupe” i “Decoupage”  održale su kreativnu radionicu kojoj su se pridružila i neka nova lica, i okušala u izradi „pupica“.

 

Dan otvorenih vrata Udruga obilježile su i članice Rekreativne lige u Pikadu.

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content