Posjet dječjem vrtiću „Snjeguljica“

Mar 18, 2015 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Već nekoliko godina članice kluba Zamet na proljeće posjećuju naše najmlađe u obližnjim vrtićima i školama s malim prigodnim poklonima.
U ponedjeljak, 16.3.2015. posjetili smo privatni vrtić „Snjeguljica“ a suradnju smo proširili s kreativnom radionicom Matice umirovljenika Rijeka, „Korak po korak“. Njihove su članice izradile prelijepe lutke – likove iz bajke Crvenkapica koje smo pokazali djeci u vrtiću i pomoću njih ispričali im priču na svoj veseli način.

DSCN0948 DSCN0929

Košarice od recikliranog materijala (papir i plastika) izradile su članice kluba Zamet. S velikom znatiželjom i pažnjom slušala su djeca našu priču, kasnije razgledavali lutke i pokušali nam ispričati i odglumiti u malom improviziranom kazalištu lutaka svoju verziju Crvenkapice.

DSCN1004 DSCN0962

Prije razgledavanja košarica sa početnim slovom imena svakog prvoškolca složili su se s voditeljicom da će iste košarice unovčiti na sajmu a sredstva darovati UNICEF-u za djecu Afrike. Jednako tako s puno pažnje gledali su i učili kako bi i oni napravili košarice.

DSCN0987

Svako druženje ljepše je uz muziku pa je i ovdje mala „klapa“ uz pjesamu i pokret posvećenu djeci Afrike razveselila nas starije a bilo je i ganutih do suza. Ah, te godine!

DSCN0993 DSCN0959

Uzajamno veselje i radost druženja učvrstilo je našu želju za što većom suradnjom između klubova starijih osoba. Svatko bi na svoj način mogao dati doprinos za razne aktivnosti među djecom u vrtićima i domovima za djecu i starije osobe.

DSCN1003

Meri M

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Sve pohvale klubu Zamet i dječjem vrtiću “Snjeguljica” na prelijepom druženju….

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content