Poziva za kreativno druženje svim penzićima

Jan 17, 2014 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Penzići se uvijek u velikom broju odazivaju na razne  organizirane manifestacije u gradu Rijeci i županiji. To su sportska natjecanja, humanitarno – volonterske akcije, pisanje na web stranici “Penzići Rijeka“, sudjelovanje u maškaranoj povorci ili u akciji „Homo si teć .“

Gdje god nas pozovu – mi smo tu.

vježbanje2

Klubovi starijih i nemoćnih osoba Doma Kantrida Rijeka njeguju godišnja međusobna druženja  uz zakusku i kulturno-zabavni program svojih članova. Iz tih iskustava proistekao je prijedlog kluba Zamet da se pripremi  jednovečernji kulturno – zabavni program svih klubova  starijih osoba i klubova umirovljenika grada Rijeke, što je prihvaćeno u Matici umirovljenika pa se uz njihovu podršku i pomoć krenulo u realizaciju istog.

Krajem prošle godine poslali smo pozive svim klubovima da prijave svoje članove ili osobe sa područja svog djelovanja koji bi htjeli sudjelovati,pokazati čime se bave, što su im hobiji, što znaju. Poznato je da u klubovima ima kreativnih osoba  pa smo željeli to objediniti u program koji se ne mora odvijati samo jednom. Uz dogovor, možemo se  na ovaj način družiti češće, ili barem jednom godišnje.

Tražili da se u svakom slučaju odgovori na naš poziv pa se ovim putem zahvaljujemo svima koji su odgovorili, prijavili svoje članove, a razumijemo i one klubove koji nisu u mogućnosti sudjelovati. Poziv za suradnju je  otvoren, pa nas se uvijek može kontaktirat i prijaviti za neki budući program.

kreativni rad

U četvrtak, 23.1.2014 u Verdijevoj 11, u 11:00 sati, održat će se sastanak svih prijavljenih radi daljnjeg dogovora. Svi zainteresirani, ako se i nisu prijavili, mogu prisustvovati. Stoga, ako imate neki zanimljiv hobi, ako se želite na neki način scenski izraziti, dođite i budite dio naše inicijative.

Svi penzići su dobrodošli!

 

Za klub Zamet

Meri Minić

3 Komentara + Dodajte komentar

 • ”Poznato je da u klubovima ima kreativnih osoba pa smo željeli to objediniti u program koji se ne mora odvijati samo jednom. Uz dogovor, možemo se na ovaj način družiti češće, ili barem jednom godišnje.”

  LIJEPO I POHVALNO… DUGO SE ČEKALO NA OVAKVO RAZMIŠLJANJA.

 • Odličana inicijativa. Bravo za penziće i njihovu kreativnost, životno iskustvo druželjubivosti, znanje…
  rado ću se priključiti ovoj inicijativi.

  • Drago nam je da vam se sviđa inicijativa, a pridružiti se možete uvijek ako se javite u klub Zamet
   tel. 264 903
   Klub Zamet

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content