Program Art-kina Croatia za 10/2016

Oct 3, 2016 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U 10. mjesecu možete ponovno koristiti pogodnosti u programu Art-kina Croatia.

U ponedjeljak , 10.10.2016. članska iskaznica Matice vam omogućava besplatan ulaz na dokumentarni  film Daria Juričana “Gazda”, koji igra u 20:00 sati..

OBAVEZNA REZERVACIJA I PODIZANJE KARATA DO NEDJELJE 9.10., nakon toga rezervacija prestaje vrijediti, a ulaz je slobodan samo za jednu osobu koja rezervira

REZERVACIJE NA: ulaznice@art-kino.org ili 051 323 261.

Ljudevit Juričan je 40 godina radio u Konzumu. Bio je vršnjak sa svojim dugogodišnjim poslodavcem Ivicom Todorićem, rođeni su u razmaku od svega 11 dana. Srednju školu obojica su završili na Kennedyjevom trg u Zagrebu, a prvo dijete su dobili 1976.- Ivica Todorić kćer Ivu, a Ljudevit Juričan sina Darija. Dario je želio napraviti intervju s poslodavcem svoga oca, s Ivicom Todorićem, ali on to nije htio. Dariju, redatelju filma, nije preostalo ništa drugo nego da sam sazna odgovore. U filmu se traže odgovori na pitanje kako se postaje gazda u Hrvatskoj.

U četvrtak, 27.10. tradicionalni program “Jutro u kinu” u 10:00 sati, uz ulaznicu od 10 kuna.

DRUGA MAJKA (Que Horas Ela Volta?), režija: Anna Muylaert, uloge: Regina Casé, Helena Albergaria, Michel Joelsas; Brazil, 2015., 112 min. – drama / komedija

art kino

Podsjećamo da se u filmski klub možete učlaniti za 75 kuna godišnje i tako ostvariti brojne pogodnosti u Art-kinu Croatia. Za članove filmskog kluba ovog mjeseca su za vas besplatni i sljedeći programi:

Rendez-vous au cinema.

Tjedan češkog filma 2016.

Ciklus korejskog filma 2016.

Želimo vam dobru zabavu u kinu!

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content