Puno se može ako se želi

Mar 25, 2013 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

Posjet bolesnim i osamljenim članovima u Klubu Zamet. Uz sve aktivnosti koje smo osmislili krajem prošle godine kao što je: kreativna radionica, literarno scenska, knjižnica i pričaonica i uz postojeću plesnu grupu „Zametski povjetarac“, oformili smo i novu  „ČA-ČA-ČA“ sa stručnom voditeljicom.

Ipak, jedna od najstarijih i humanih aktivnosti je briga o starijim i nemoćnim članovima koji ne mogu sudjelovati u našim druženjima. Ostali su nam u ugodnim sjećanjima i mislima pa ih svake godine za Božić i Uskrs sa ljubavlju posjećujemo.

Predsjednica Rozika i članice grupe za socijalno-zdravstvene probleme članova, posebno  brinu da se skromni poklon od voća i ručno izrađena čestitka na vrijeme i baš svakom bolesnom i osamljenom članu preda. Tako im uz prijateljski razgovor uljepšamo blagdanske trenutke.

DSC05903

Nastojimo da ti susreti budu vedri u blagdanskom raspoloženju, no ponekad su ipak protkani dirljivošću, suzama i grčevitim stiskom ruke. Koliko god ti susreti domaćinima puno znače, toliko smo i mi sretni što dajemo jedan dio sebe.

Održavat ćemo tu  humanu gestu  što dulje jer:

„MIRIS  RUŽE UVIJEK  OSTAJE  NA RUCI KOJA  DARUJE“

DSC05908

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Pozdrav i čestitke predsjednici Kluba Zamet, Roziki i članicama grupe.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content