Radio Rijeka, 02.05.2021.

Apr 30, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Slušajte nas na radio Rijeci u emisiji ” Zlatne godine” 02. svibnja 2021., Dinka Blažić, Klub Krimeja

 

RAD KLUBOVA I PODRUŽNICA

Klub Krimeja dežura srijedom od 16-18 sati, za uplatu članarine i sve administrativne poslove. Grupa od nekoliko članica redovito vježba na otvorenom, tri puta tjedno.

Podružnice i klubovi Matice i dalje rade po privremenom radnom vremenu prilagođenom pandemijskim uvjetima. 

Raspored rada klubova istaknut  je  na našim mrežnim stranicama, na oglasnim pločama ili na ulaznim vratima klubova.

Šalteri u Kružnoj 5 rade svaki radni dan od 8 do 11 sati. Možete nas dobiti na broj telefona 212 109, a informacije se mogu naći i na internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr.

 

 

                                               IZBORI

Nije nam svejedno tko će postati gradonačelnica/k, s kojom ekipom i politikom će pristupiti potrebitima, socijalno osjetljivima, a posebno umirovljenicima.

Matica umirovljenika grada Rijeke nema svog kandidata za gradonačelnika niti preporuku za koga glasati. Pozivamo umirovljenike da prate događanja na sceni koja se predstavlja građanima te odgovorno odluče i izađu na glasanje. Posebno je bitno da prilikom izbora preispitamo svoju odluku te pokušamo vjerovati činjenicama, a ne dojmu.

 

                                     OTKRIJTE NAM SVOJE ŽELJE

Na našoj internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr s veseljem smo objavili  prve tekstove naših članova u kojima nam pišu o svojim planovima i željama  o tome na koje  će  načine nadoknaditi sve ono što su propustili u proteklih godinu dana. Priključite se i otkrijte nam što vam najviše nedostaje, što planirate, čemu se najviše veselite i što ćete prvo napraviti kada ograničenja prestanu. Napišite nam par  riječi o tome  i pošaljite na našu  adresu udruga_umirovljenika@ri.t-com.hr. Mi ćemo ih objaviti na našoj facebook stranici, a možda nam se pruži prilika da neke od njih i ostvarimo.

 

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content