Radio Rijeka, 06.06.2021.

Jun 4, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka – Zlatne godine, nedjelja 06. lipnja 2021. godine, Annamaria Frunzi Palaveršić

 

RAD KLUBOVA I PODRUŽNICA

Klub Belveder Kozala radi utorkom i četvrtkom u popodnevnim satima kad možete doći obnoviti članarinu, igrati pikado, kartati ili se prijaviti za odlazak u lječilišta Makarska i Veli Lošinj.

Klubovi i podružnice rade po rasporedu uobičajenom u vrijeme prije pandemije. Radno vrijeme istaknuto je na vratima, a nastavljaju se sve aktivnosti koje su prekinute prije nekoliko mjeseci.

 

NORDIJSKO HODANJE 

Novi termin za rekreaciju u nordijskom hodanju je u utorak, 8. lipnja u 9 sati. Nalazimo na Drenovi na trgu ispred crkve odakle idemo prema starom drenovskom groblju. Formirat će se više grupa putem do Velog Vrha ili kružno oko vodospreme. Obucite prozračnu odjeću i zaštitite se od sunca i krpelja.

 

 PLAVO ZELENI PLATAK

Nastavljaju se aktivnosti u sklopu „Festivala sportske rekreacije Primorsko – goranske županije.“ U subotu i nedjelju na Platku možete sudjelovati u nordijskom hodanju, planinarenju, biciklizmu, jahanju, stolnom tenisu, badmintonu, mini tenisu i vježbanju na otvorenom. Prijevoz na Platak i nazad je organiziran.

 

REKREACIJA U SPORTSKOJ DVORANI ZAMET

Za prijavu na sudjelovanje na fitness treninzima u dvorani na Zametu ili u Dvorani mladosti na Trsatu dođite u Maticu ili nas nazovite. Rekreaciju vode licencirani treneri individualno ili s manjim grupama.

 

 AKTIVNI U MIROVINI

Traju upisi u besplatne cjelogodišnje radionice fotografije, slikarstva, keramike, sviranja bubnjeva i gitare, šivanja  i zbor. Provodit će se i rekreacija na otvorenom u terminu pon-srijeda i petak od 8,00 sati i to na Košarkaškom igralištu na Zametu, na Molo longu kod Terminala i na vojnom igralištu na Trsatu. Projekt pod nazivom RiGenerAkcija! je sufinancirala Europska unije iz Europskog socijalnog fonda. Prijaviti se možete isključivo na šalteru u Matici u Kružnoj 5 uz predočenje osobne iskaznice i rješenja o mirovini ili obavijesti o mirovinskim primanjima iz banke.

 

SASTANAK ČLANOVA PJEVAČKOG ZBORA I KREATIVNIH RADIONICA

 

Pripreme za proslavu sv. Vida,  počinju probama mješovitog pjevačkog zbora Matice. Probe se održavaju utorkom sati u Klubu Centar  u Kružnoj 5. Pozivamo sve koji vole druženje i pjesmu da se uključe u rad zbora. Poseban poziv upućujemo muškarcima jer nam nedostaje muških glasova. Radionice slikanja i stilisti druže se ponedjeljakom u 15 sati u Verdijevoj 11.

 

BAZEN KANTRIDA

Na bazenu se   rekreiramo ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12,30 do 14,30 sati. Tijekom lipnja imamo i dodatnu pogodnost sportske rekreacije pod stručnim vodstvom, srijedom od 13,30 do 14,30 sati.

 

ORGANIZIRANA PREHRANA U DOMU CK PEĆINE

Korisnici prehrane u Domu CK na Pećinama od ponedjeljka 07. lipnja objedovati mogu u restoranu Doma u vremenu od 11,30 do 12,30. Vikendom i blagdanom i dalje se hrana preuzima na recepciji od 10,00 do 11,00 sati.

 

IZLETI

Navratite u Maticu i pogledajte ponudu za izlete i putovanja. Tijekom lipnja u ponudi su sajam u Benkovcu i posjet izložbi MURTIĆ100 u Zagrebu, Istra (Grožnjan i Rovinj), te Gorski kotar (Fužine i Lič).

 

 

                               

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content