Radio Rijeka, 09.05.2021.

May 7, 2021 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka – Zlatne godine, 09. svibnja 2021. godine

 

RAD KLUBOVA I PODRUŽNICA

Čekajući otvaranje klubova i povratak dosadašnji aktivnosti, klub Sv. Nikola – Turnić radi u režimu dežurstva i to:

– ponedjeljkom od 14-17 sati

– četvrtkom od 10-13 sati

Možete nas kontaktirati na telefon kluba 568 943.

Raspored rada istaknut  je  na našim mrežnim stranicama, na oglasnim pločama ili na ulaznim vratima klubova.

Šalteri u Kružnoj 5 rade svaki radni dan od 8 do 11 sati. Možete nas dobiti na broj telefona 212 109, a informacije se mogu naći i na internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr.

 

IZBORI 

Za tjedan dana birat ćemo ljude koji će svojim radom bitno utjecati na kvalitetu života u  gradu i županiji. Vrlo je važno izaći na izbore i tako iskoristiti svoje pravo i građansku obavezu da sami odlučujemo kome ćemo dati povjerenje. U predstojećem tjednu još uvijek ima dovoljno vremena da se detaljno informiramo o programima kandidata. Učinite to i izaberemo najbolje za nas.

 

  BAZENI KANTRIDA

Otvoreni su bazeni na Kantridi i možemo ih koristiti  ponedjeljkom, srijedom i petkom u razdoblju od 12,30 do 14,30 sati. Za naše članove korištenje bazena je besplatno uz člansku iskaznicu Matice i potvrdu o uplaćenoj članarini za ovu godinu.

 

REKREACIJA U SPORTSKOJ DVORANI ZAMET

Od sutra se nastavlja i fitnes u dvorani Zamet. Vježbat će se ponedjeljkom i srijedom od 9 do 10 sati. Jedna je grupa već formirana, a za učlanjenje u drugu dođite u Maticu ili nas nazovite. Mjesečna je članarina 100 kuna.

 

NORDIJSKO HODANJE 

U utorak, 11. svibnja na  nordijsko hodanje ide se u Kastavku šumu. Sastanak je u 11 sati na trgu Crekvina odakle krećemo šetnicom do doma Zvirić.  Predviđeno trajanje hodnje je 2 i pol sata. Odjenite se slojevito, ponesite bočicu vode, a bude li potrebno, ponesite i kabanicu. Zaštitite otkrivene dijelove tijela kremom sa zaštitnim faktorom čak i ako je oblačno.

 

BRIGAMA SE NEMOJ DATI

 Svaki petak od 15 do 18 sati u Kružnoj 5 naša psihologinja razgovarat će s pojedincima ili bračnim parovima te odraslom djecom koja brinu za svoje roditelje o unapređenju obiteljskih odnosa. Dio je to projekta Brigama se nemoj dati, u Matici dane krati. Najavite se na telefon 212 109 ili 095 362 67 56.

 

OSTVARIT ĆEMO VAŠE ŽELJE

Na našoj internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr s veseljem smo objavili  prve tekstove naših članova u kojima nam pišu o svojim planovima i željama  o tome na koje  će  načine nadoknaditi sve ono što su propustili u proteklih godinu dana. Napišite nam par  riječi o tome  i pošaljite na našu  adresu udruga_umirovljenika@ri.t-com.hr. Objavit ćemo ih na našoj facebook stranici, a pomoći ćemo da se neke od njih i ostvare.

 

PODSJETNIK NA EPK RIJEKA 2020.

Prije tjedan dana završen je projekt Rijeka EPK 2020. uz sudjelovanje volontera Matice umirovljenika grada. Posebno ističemo angažman naše Emine Bašić koja od početka aktivno sudjeluje u programskim aktivnostima.  S radošću se prisjećamo 1. veljače prošle godine kada smo, zajedno s našim zborom i Damirom Badurinom, odbrojavanjem označili  početak EPK Rijeka 2020.  Zadovoljstvo je i ponos što je Matica umirovljenika grada Rijeke bila kamenčić u mozaiku ovog Projekta. 

 

1 Komentar + Dodajte komentar

 • Dobar dan

  Evo, upravo čitam predivnu vijest, na stranicama omiljenog nam portala, za penziće i šire… Presretna sam, da, ponovno kreće nordijsko hodanje utorkom.
  Neizmjerno se veselim osvajanju novih kilometara, provedenih u ugodnom društvu nas, penzića…
  Nek’ nam, ne, dugotrajno, ali TRAJNO, živi NW utorkom
  Srdačan pozdrav
  Maria Šikić

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content