Radio Rijeka, 12.12.2021.

Dec 10, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka Zlatne godine, 12. prosinca 2021.

 

RAD KLUBOVA

Klub Trsat nalazi se na adresi Joakima Rakovca 33 a posjetom klubu ponedjeljkom, srijedom, petkom (od 15-19 sati), te utorkom i četvrtkom od 9-13 možete vježbati, sudjelovati u izradi umjetnina ili se podružiti, popiti kavu i pročitati novine.

Klubovi rade u radnom vremenu koji je objavljen na našim mrežnim stranicama ili na ulazu u svaki klub. Prije ulaska u klub informirajte se o potrebi posjedovanja covid putovnice.

U klub Centar, 15.prosinca, a u klubu Podvežica 16. prosinca možete, u vremenu od 9 do 11 sati,  izmjeriti tlak i razinu šećera u krvi.

 

REKREACIJA

NORDIJSKO HODANJE

U utorak 14. prosinca  u 10 sati nalazimo se na Biviu (okretište autobusne linije broj 1). Idemo do Preluka i nazad. Ukupno vrijeme hodnje je cca 2,5-3 sati ali je, u dogovoru s voditeljem, moguće skratiti ili produžiti. Obucite se sportski i slojevito te ponesite kišnu kabanicu i bocu vode.

U utorak 21. prosinca, također u 10 sati, na zadnjem ovogodišnjem pohodu, nalazimo se na Mololongu, hodamo cijelom njegovom dužinom, a nakon toga idemo u Kružnu.  Podsjetit ćemo se, uz slasne zalogaje, svih ovogodišnjih hodnji (možda nešto i popiti) i dogovoriti se o hodnjama u slijedećoj godini.

Nastavljaju se vježbe na otvorenom, posjeti bazenu i vođene vježbe u teretani o čemu se možete informirati u klubovima ili šalteru u Kružnoj.

ADVENT NA KVARNERU

U ponedjeljak 20. prosinca u 11 sati pozvani ste u Hrvatsku čitaonicu Trsat na božićno novogodišnji koncert u izvođenju ansambla INTERMEZZO. Ulaz je, uz predočenje covid potvrde, slobodan.

 

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

U sklopu projekta „RiGenerAkcija!-Aktivni u mirovini“ koji Udruga Ri Rock provodi u suradnji s Maticom umirovljenika grada Rijeke, održavaju se i radionice fotografije za umirovljenike. Izložba polaznika radionice fotografija je otvorena u Klubu Centar, Kružna 7 i može se pogledati sve do kraja siječnja 2022. godine, u vremenu rada Kluba.

 

PRODAJA RADOVA RADIONICE KORAK PO KORAK

U vremenu od 18 do 24 prosinca, na štandu ispred Radio Rijeke, možete pogledati uratke stilistica kreativnih radionica Korak po korak Matice umirovljenika grada Rijeke. Iste, kao darove za Božić i Novu godinu možete otkupiti i obradovati prijatelje ili ukućane. Sav prihod ostvaren prodajom donirat će se devetogodišnjem Tinu Vilharu Bešviru kojem je dijagnosticirana cerebralna paraliza.

 

I Z L E T I

Zbog velikog zanimanje i zadovoljstva posjetitelja ponavljamo izlet u Varaždin 23. prosinca. Bogati glazbeni, kulturni i zabavni program, raskošna i inovativna gastro ponuda te brojni sadržaji za sve uzraste i ukuse je razlog zadovoljstva svih onih koji su posjetili Varaždin u adventsko vrijeme.  U cijenu izleta je razgled grada s vodičem i ručak uz živu glazbu na OPG-u. 

Rezervacije i prijave su moguće na telefon 051 293 620 ili na šalteru u Kružnoj.

Napominjemo da je za izlete obavezno predočenje COVID putovnice.

 

Pozivamo sve koji prate našu mrežnu stranicu www.penzići.rijeka.hr ili facebook profil da to nastave i dalje. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije s pregledom događanja u Matici i gradu Rijeci.

I za kraj poruka nonicama i nonićima, bakama i djedama – posjetite naš štand na Korzu, naći ćete puno toga čime možete obradovati vaše bližnje.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content